ائتلاف فرزندان غیور عراق اعلام کرد در صورتی که پارلمان عراق درباره مسئله "طارق الهاشمی" موضع شفافی نگیرد، طی 48 ساعت آینده، پروندههای فساد نمایندگان این پارلمان را فاش خواهد کرد.
به گزارش روزنامه "البینة الجدیدة"، شیخ "عباس المحمداوی" رئیس ائتلاف "فرزندان غیور عراق"تهدید کرد در صورتی که نمایندگان پارلمان عراق موضع شفافی در قبال "طارق الهاشمی" معاون تحت تعقیب رئیسجمهور عراق که متهم به دخالت در حملات تروریستی است، اتخاذ نکنند، طی 48 ساعت آینده پروند فساد تعدادی از نمایندگان پارلمانی را فاش خواهد کرد.
وی افزود که دارای ادله و مدارک زیادی از دخالت تعدادی از اعضای پارلمان عراق در پرونده فسادهای مالی است و طی 48 ساعت آینده اگر نمایندگان پارلمان تصمیم شفافی در قبال پرونده هاشمی نگیرند، تمام این امور را افشا خواهد کرد.
شیخ محمداوی بدون اشاره به تعداد این نمایندگان فاسد و هویت آنها گفت که تعداد آنها زیاد است.
وی 23 فوریه گذشته هاشمی را به دست داشتن در عملیات تروریستی انفجار خودرویش در غرب بغداد متهم کرده بود.
رئیس ائتلاف فرزندان غیور عراق منطقه کردستان را مسئول پناه دادن به هاشمی که تحت تعقیب قضایی قرار داشت، دانست.
هاشمی چند روز پیش از کردستان به قطر رفت که این امر جنجال زیادی را در عراق به راه انداخته است.
26149
نظر شما