واکنش پدر طارمی به انتقادات؛ پسرم را مغرضانه می‌زنند!

پدر مهدی طارمی به انتقادات اخیر از ستاره ایرانی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پدر مهدی طارمی می گوید فشار عجیبی روی این بازیکن وجود داشته: «بله، مهدی در این مدت از جانب رسانه‌های ایتالیایی فشار وحشتناکی تحمل کرد و متاسفانه در فضای مجازی داخلی هم خیلی اذیت شد. دیگر داشت کلافه می شد. چیزهایی هست که نمی توانم بگویم ولی رفتارها به ناحق بود. من نمی دانم و با چه هدفی این کارها را می کردند یا چه منفعتی برایشان داشت.»

او اضافه می کند: «بعضی رفتارهای رسانه های ایتالیایی مغرضانه بود. مثلا مارتینز هم در چند مسابقه مارتینز قبلی نبود ولی بازی می کرد و اواخر مسابقه تعویض می شد ولی مهدی بنده خدا 10 دقیقه به زمین می آمد. خب بچه می خواهد چکار کند؟!»

علی طارمی درباره رفتار اینزاگی با مهدی می گوید: «او خیلی پسرم را دوست دارد. در این مدت هم حمایت کرد ولی بعضی وقت اینزاگی هم از سوی همین رسانه های ایتالیایی که اعتراض می کردند تحت فشار بود.»

۲۵۸ ۲۵۸

کد خبر 2061645

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    0 0
    تو ایران که میگید همه مردم مغرض هستند. تو ایتالیا هم مغرض هستند. یعنی کل جهان با پسر شما مشکل مغرضانه داره؟
  • رضا IR ۱۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    0 0
    اون موقع که پسرت مغرضانه اسکوچیچ رو میزد اگه دوتا پشت دست زده بودی تو دهنش الان به این روز نمی افتاد بله اقای طارمی جهان گرد است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین