منابع مصری موضع بی‌سابقه آمریکا درباره حماس را فاش کردند

یک منبع ارشد مصری فاش کرد که نمایندگان دولت آمریکا معتقدند که خلع سلاح حماس در شرایط کنونی امکانپذیر نیست از اینرو موافقت اولیه خود را با به تعویق انداختن تصمیم در مورد کنترل تسلیحات این جنبش تا پس از دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه، به عنوان بخشی از مذاکرات پیچیده‌ای که شامل چندین طرف منطقه‌ای و بین‌المللی است، اعلام کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، این منبع مصری که به نام آن اشاره‌ای نشده است، افزود: واشنگتن متوجه شده است که مطرح کردن مسائلی مانند خلع سلاح مقاومت یا اعمال کنترل مستقیم تسلیحات حماس در حال حاضر می‌تواند مانع از احتمال آتش‌بس در غزه شود.

وی افزود که این موضع نشان دهنده تغییر تدریجی رویکرد دولت آمریکا به مساله فلسطین با توجه به وضعیت پیچیده میدانی است.

مخالفت آمریکا با اخراج رهبران مقاومت از غزه

بنا بر گزارش ایرنا، این منبع همچنین گزارش داد که دولت آمریکاعدم موافقت خود را با امکان اجرای تصمیمات مربوط به اخراج یا تبعید رهبران مقاومت فلسطین به خارج از نوار غزه به میانجی‌های منطقه‌ای اعلام کرده است و چنین اقداماتی را در حال حاضر غیرواقع‌بینانه و غیرقابل اجرا می‌داند.

ترامپ به شکست سیاست نظامی نتانیاهو متقاعد شده است

این منبع اشاره کرد که حلقه داخلی اطراف «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، متقاعد شده‌اند که فشار نظامی اعمال شده توسط «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، منجر به آزادی اسیران صهیونیست در غزه نخواهد شد و جایگزین واقع بینانه، مذاکره از طریق کانال‌های غیرمستقیم برای حل این مساله است.

درخواست آمریکا: آزادی کامل اسیران صهیونیست در غزه

در این پیوند، این منبع تاکید کرد که طرف آمریکایی همچنان به خواسته اصلی خود پافشاری می‌کند یعنی آزادی همه اسیران صهیونیست زنده در غزه همزمان با تحویل اجساد اسیران فوت شده به عنوان بخشی از یک توافق گسترده که توقف درگیری‌ها و آغاز مرحله انتقالی حکومت در غزه تحت نظارت بین المللی را شامل می‌شود.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و در مقابل، رزمندگان مقاومت با عملیات متعدد خود به این تجاوزگری‌ها پاسخ دادند.

315 315

کد خبر 2061776

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین