متهم کلاهبرداری ۱۰۰ میلیارد ریالی ایلام در دام پلیس

فرمانده انتظامی ایلام اعلام کرد فردی که با وعده سرمایه‌گذاری در طلا، مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال از شهروندان ایلامی کلاهبرداری کرده بود، با تلاش مأموران پلیس آگاهی استان دستگیر شد.

به گزارش خبرآنلاین از ایلام، سردار جمال سلمانی اظهار کرد: پس از دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر کلاهبرداری یک فرد با وعده سرمایه‌گذاری در طلا، رسیدگی به این موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات نخستین مشخص شد فرد کلاهبردار با ترفندهای متنوع و فعالیت‌های گسترده در سطح شهر، اعتماد افراد زیادی را به خود جلب کرده و با وعده افزایش قیمت طلا، توانسته مبلغی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال را در چند مرحله از ۹ شاکی دریافت کند.

فرمانده انتظامی استان ایلام یادآور شد که پس از جمع‌بندی اطلاعات و انجام اقدام‌های پلیسی، مخفیگاه این فرد کلاهبردار شناسایی شد و با هماهنگی قضایی، کارآگاهان پلیس موفق شدند در عملیاتی هدفمند این فرد را دستگیر کنند.

سردار سلمانی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای متهم ابراز کرد که این فرد جهت تکمیل روند رسیدگی و اجرای مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است.

وی از شهروندان خواست در انجام معاملات و سرمایه‌گذاری‌ها، تعامل مستقیم و بدون واسطه با افراد معتبر، و اطمینان از منابع قانونی را در اولویت قرار دهند تا از وقوع چنین جرائمی پیشگیری شود.

46

کد خبر 2062471

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار