به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، وی با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزههای مختلف سلامت روان، خانواده، کودک و اعتیاد اظهار داشت: این گزارش بیانگر تلاشهای شبانهروزی همکاران ما در راستای ارتقاء کیفیت زندگی اقشار آسیبپذیر و کاهش آسیبهای اجتماعی در استان است.
دکتر منطقی ادامه داد: در این مدت، ۵۴۵ نفر در مراکز مداخله در بحران پذیرش شدهاند و ۱۲۸۶ زن سرپرست خانوار از خدمات حمایتی بهرهمند شدهاند. همچنین، ۱۱۴ فرزند امدادبگیر و ۱۴۲ فرزند در مراکز شبهخانواده نگهداری شدهاند
وی افزود: در حوزه کودکان کار نیز، ۴ کودک در مراکز شبانهروزی دولتی ساماندهی شدهاند و ۲۳۱۵ تماس با خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳ به ثبت رسیده است. در همین بازه، خانوادههای دارای فرزندان چندقلو شامل ۳ خانواده با چهارقلو، ۱۲ خانواده با سهقلو و ۲۲۶ خانواده با دوقلو شناسایی و تحت حمایت قرار گرفتهاند.
مدیرکل بهزیستی استان همچنین از ثبت ۱۴۰۰ مورد مستمری اجتماعی، ۱۸۰ متقاضی فرزندخواندگی و واگذاری ۳۰ کودک به خانوادهها خبر داد و گفت: «در کنار این موارد، ۲۷ کودک به خانوادههای خود بازپیوند داده شدند و ۵ کودک از مراکز ترخیص شدهاند.» به گفته وی، ۲۱ مرکز مشاوره حضوری در استان فعال هستند که تاکنون ۵۵۶۱ مراجعهکننده را تحت پوشش قرار دادهاند. همچنین، ۲۱۹۸۰ تماس با سامانه مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ ثبت شده است.
وی اضافه کرد: در زمینه آموزش و پیشگیری نیز، ۱۰۵۴ کودک مورد غربالگری اضطراب قرار گرفتهاند و ۵۹۵۳ نفر آموزشهای پیش از ازدواج و زندگی خانواده را دریافت کردهاند. همچنین ۲۰۸۷ نفر در قالب برنامههای آگاهسازی در حوزه پیشگیری شرکت کردهاند.
دکتر منطقی در ادامه به فعالیتهای حوزه اعتیاد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۰ مرکز اقامتی درمان اعتیاد، یک مرکز کاهش آسیب و ۲۳ محیط پیشگیری از اعتیاد در سطح استان فعال هستند. طی این مدت، ۳۲۵۰ نفر در مراکز اقامتی و ۱۸۴ نفر در مرکز جامع درمان و صیانت پذیرش شدهاند.
وی در پایان با قدردانی از زحمات معاونت، کارشناسان و فعالان حوزه سلامت اجتماعی تصریح کرد: «تلاش این عزیزان نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقاء سلامت روان جامعه ایفا کرده و امید است این روند با قوت ادامه یابد.
نظر شما