حمایت بیمه سلامت قزوین از ۲۰هزار بیمار صعب‌العلاج

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین گفت: ۲۰هزار بیمار صعب‌العلاج شامل اقشار مختلف جامعه در استان قزوین تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ پیمان قجربیگی، مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین با اعلام این خبر اظهارکرد: با هدف حمایت از هزینه‌های درمانی بیماران خاص و صعب‌العلاج، صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج و سخت درمان در این سازمان تشکیل شده است. این صندوق با تصویب مجلس شورای اسلامی و تخصیص ردیف بودجه جداگانه برای آن، در راستای حمایت مالی از بیماران نیازمند در استان قزوین فعالیت می‌کند.

وی افزود: طی دو سال گذشته حدود ۲۰۰میلیارد تومان بودجه به این صندوق اختصاص یافته است، اما این میزان بودجه برای تأمین کامل هزینه‌های درمانی بیماران خاص و صعب‌العلاج، که هزینه‌های آن‌ها غیرقابل پیش‌بینی است، ناکافی است.

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین عنوان کرد: در حال حاضر حدود ۲۰هزار بیمار صعب‌العلاج در استان قزوین تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند. این بیماران شامل اقشار مختلفی از جمله روستاییان، کارکنان دولت، مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی می باشند.

قجربیگی با بیان اینکه درصد کمی از افراد جامعه بیمه ندارند، افزود: بدون شک شرایط در کشور برای استفاده از بیمه فراهم بوده و دولت ۵دهک در کشور را تحت پوشش بیمه رایگان قرارداد، یعنی بدون پرداخت حق بیمه در صندوق سلامت همگانی و با جمعیت حدود۸۰درصد تحت پوشش بیمه رایگان در سطح استان قرار گرفتند.

وی یادآورشد: بیش از۴۲۰هزار نفر در ۵دهک اول جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

30هزار بیمار خاص در قزوین نشاندار شدند

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین خاطرنشان کرد: طبق گزارش‌ها، تا سال ۱۴۰۳ حدود ۳۰هزار بیمار خاص در استان قزوین نشاندار شده اند. بیماری‌هایی چون سرطان، بیماری‌های ژنتیکی و مادرزادی، و بیماری‌های قلبی بیشترین هزینه‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

قجربیگی افزود: همچنین بیماری‌هایی مانند پرفشاری خون، دیابت نوع ۲ با نیاز به دریافت انسولین و سرطان به عنوان بیشترین بیماری های خاص در استان قزوین شناخته شده‌اند.

این مسئول بیان کرد: بیماران مبتلا به تالاسمی در استان قزوین تحت پوشش بیمه سلامت هستند و این بیماران خدمات مرتبط با بیماری خاص خود را به صورت رایگان دریافت می‌کنند. تا قبل از سال ۱۴۰۱ تعداد این بیماری‌ها ۵بیماری بوده است (هموفیلی، تالاسمی، دیالیز، ام‌اس، پیوند کلیه) که به ۱۳۰بیماری ارتقا یافته وتحت حمایت قرار گرفتند.

قجربیگی ادامه داد: بیماران خاص و صعب‌العلاج در صورت نداشتن بیمه می‌توانند به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند. برای دریافت این خدمات، بیماران باید از طریق سامانه الکترونیک توسط پزشک نشان دار شوند.

وی افزود: با ارائه گواهی از پزشک معالج و مستندات مرتبط با بیماری، مراجعه به اداره کل و اداره شهرستان و قرار گرفتن در شمول این فرآیند، امکان اجرای نشان در سامانه مربوطه فراهم می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین خاطرنشان کرد: پس از فعال‌سازی نشان در سامانه مدیریت نشان و اتصال آن به سامانه‌های الکترونیک شرکای کاری (مانند مراکز خصوصی و بیمارستان‌ها)، همزمان با دریافت خدمات مورد نیاز، بخش عمده‌ای از هزینه‌های مازاد بر سهم سازمان به صورت خودکار اعمال خواهد شد.

قجربیگی تصریح کرد: البته خدمات و هزینه‌های که در سامانه‌های الکترونیک بارگذاری نشده است. بیماران می‌توانند با ارائه فاکتور و مستندات به اداره کل شهرستان نسبت به دریافت هزینه‌های فوق اقدام کنند.

مدیر-بیمه-سلامت-قزوین.jpg

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین اظهارکرد: برای ۱۰بیماری شامل تالاسمی، هموفیلی، همودیالیز، دیالیز، پیوند کلیه، ام اس، بیماری‌های متابولیک، پروانه‌ای، اوتیسم، انواع پیوندها، سرطان و بیماری روانی مزمن تعهدات دندان پزشکی تعریف شده و این افراد در قالب سقف ریالی تعیین شده و رعایت ضوابط مربوط، توسط وزارت بهداشت می‌توانند خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

قجربیگی در پایان یادآورشد: سامانه ۱۶۶۶ برای پیگیری و راهنمایی بیماران و پاسخ گویی به آنها در خصوص پرداخت هزینه‌ها و مدارک فعال است.

کد خبر 2062970

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار