به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،نیتی اشاره کرد این کنگره با محوریت موضوعات کلیدی درحوزه علوم دامپزشکی از قبیل پاتوبیولوژی و بیماری های درونی دام های بزرگ و کوچک، پاتوبیولوژی در مامایی و بیماری های تولید مثل ، پاتوبیولوژی و حیوانات اگزوتیک، پاتوبیولوژی در بیماری های پرندگان، پاتوبیولوژی در بیمای های آبزیان و پاتوبیولوژی تجربی برگزار می گردد.
دکتر محمد رضا نیتی از ارسال بالغ بر ۳۰۰ خلاصه مقاله به چهارمین کنگره پاتوبیولوژی دامپزشکی خبر داد و افزود ۴۳ مقاله به صورت سخنرانی در هفت پنل و ۲۵۰ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
چهارمین کنگره پاتوبیولوژی دامپزشکی روز پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت با حضور جمعی از مسئولین استانی، شهرستان گرمسار و هیات علمی واحدهای همجوار برگزار خواهد شد.
کمیته علمی متشکل از هیات علمی های دانشگاه های آزاد اسلامی واحد های گرمسار واحدعلوم تحقیقات، کرج و دانشگاه های دولتی سمنان، فردوسی مشهد و موسسه رازی است.
48
نظر شما