یکی از آنها برای خبرآنلاین نوشته است: "واقعا دلیل این نقل و انتقالات چیست. آیا کشورهای دیگر نیز با مراکز معتبر علمی خود چنین می کنند که ما می کنیم؟ آیا دانشگاه های معتبر دنیا که قدمت چند صد ساله دارند هر از چند سال یک بار محلشان تغییر کرده است؟ اگر انگلیسی ها و فرانسوی ها و آمریکایی ها مثل ما می خواستند رفتار کنند باید تا به حال بارها آکسفورد و سوربن و هاروارد جابجا می شدند. آن ها مانند ما نیستند و به همین دلیل برای آنچه می سازند ارزش قائلند. متولیان امر در ایران گمان می کنند دانشگاه فقط این است که چهارتا کلاس درست کنی ولی اینگونه نیست. در ژرف هر در و دیوار خاطرات بسیار خوابیده است و تو چه می دانی خاطره چیست."
و یا: "با زمین فعلی می خواند چه کار کنند؟چرا هیچ توضیحی ندادند؟ نکنه توش می خواند آپارتمان بسازند؟"
و همچنین: "چی چی رو انتقال انتقال؟ 13 سال طول کشید تا دانشکده ی کامپیوتر به این عظمت رو بسازند الان می خوان بکوبنش؟"
کاربری هم نوشته: "از فارغ التحصیلان ارشد دانشگاه تهران هستم. فروردین 90 در پاریس سری به دانشگاه سوربن زدم. ساختمان های اصلی سوربن و دانشگاههای زیرمجموعه آن مثل پاریس 1 و 2 و... مربوط به قرن 12 و 13 میلادی یعنی دوران قرون وسطی بودند. در حیاط اصلی سوربن دو مجسمه بزرگ از ویکتورهوگو و لویی پاستور بود. تمام درها و راهروها همه به همان حالت قدیمی باقی مانده بودند. کلاس هایشان به همان سبک قدیم باقی مانده بودند. از یکی از مسئولانش که سوال کردم گفت این ها هویت و تاریخ 800 ساله سوربن هستند و باید حفظ شوند. ما اظهار نظر دوستان کاملاً موافقم که دانشگاه شریف هویتی دارد که باید در مکان خودش حفظ شود."
و یا: "این انتقال تدریجی چه معنی داره؟؟؟ دانشکدهها به هم وابسته هستند. کل کلاسهای مشترک مرتبط با ریاضی رو دانشکده ریاضی تشکیل میده، همینطور فیزیک و ریاضی و کامپیوتر، همینطور کارگاهها و ... دانشجو چند واحد آزادی داره چند واحد ته اوتوبان همت؟! واقعا این افرادی که تصمیم میگیرن، فکر کردن دبستانه، کلاس اول تا سوم با معلماشون میرن مکان جدید بقیه بعدا میان!"
اما یک نظر موافق هم برای انتقال وجود دارد: "شما شریف رفتی؟ توی تمام کوچه های اطراف دانشگاه ماشینهای دانشجویان "شایسته ی بهترین ها" پارک است و خواب و خوراک رو از همسایه ها گرفته اند. شما که در مورد دانشگاه آکسفورد و سوربن و چه و چه نظر می دی بگو که دانشجویان اونجا با ماشین زیر پاشون هر روز نمیان دم در دانشگاه پارک کنند!! اتفاقا اگر بحث کمبود حمل و نقل عمومی را هم مطرح کنید باز حداقل در مورد دانشگاه شریف که هم از طریق مترو و هم از طریق BRT در دسترس است به هیچ وجه قابل قبول نیست و به نظر من اونها حق ندارند این کارو بکنن!! بپذیریم که اگه قراره با خارجی ها مقایسه بشیم، از همه لحاظ بشیم!!! چیه ما به خارجی ها رفته که حالا باید توی این مورد مثل اونا باشیم؟!! تلاش و سخت کوشی، رعایت حقوق دیگران؟!! در اولویت قرار دادن منافع جمعی به منافع فردی؟!!"
البته این عقیده، پاسخ هم دارد: "اون دانشگاه که اصلا ترافیک ایجاد نمیکرد،چرا می خواهید جا به جاش کنید؟"
برای خواندن نظرات بیشتر، رای و پاسخ به آنها، به این خبر مراجعه کنید.
4747
نظر شما