به گزارش خبرآنلاین روزنامه هم میهن نوشت: البته اعتراضات به عملکرد مالی نمایندگان محدود به او نبوده است و خیلیها از جمله نمایندگان کنونی هم در فیلمهایی که منتشر کردهاند، توضیح میدهند که چرا چنین ادعاهای مشابهی را دارند. در هر حال، این بار برخی نمایندگان به رئیس مجلس اعتراض کردند که اینها اتهام است و باید با آن برخورد شود.
واقعیت این است که نسبت به عملکرد نمایندگان بهویژه پیگیری و اصرارهای آنان برای حل مسائل اشخاص نزد وزرا یا انتصابات در شرکتهای مهم دولتی، همیشه جای ابهام و سوالات فراوان داشته است و با گفتن یکی دو نماینده نیز خاتمه نخواهد یافت. بهعلاوه نگفتن هم مسئلهای را حل نمیکند و ورود دستگاه قضایی هم خوب است؛ به شرطی که شفاف باشد.
در مجلس قبل هم دریافت چند صد خودروی لوکس با قیمت ارزان به این و آن خبرساز شد؛ ولی هیچگاه جزئیات دادگاه و اسناد منتشر نشد تا مردم حقیقت را بدانند. با این حال، پیش از رسیدن به مرحله قضایی مراحل مهم دیگری وجود دارد که باید به آنها توجه کرد.
اگر آقای قالیباف دنبال دفاع و صیانت از مجلس هستند، بلافاصله باید آن فرد افشاگر را دعوت میکردند که مدارک خودش را بدهد و اگر درست است، ابتدا رئیس مجلس با متخلف برخورد کند و پرونده او را برای مجازات مناسب به مراجع ذیربط ارسال کند، و اگر ادعاها و اسناد افشاگر قانعکننده نبود، پرونده او را به دستگاه قضایی بفرستد تا او را محکوم کنند.
اینکه بدون رسیدگی و چشمبسته اتهامات را رد کنند، دفاع از مجلس محسوب نمیشود. مردم هم چنین دفاعی را نمیپذیرند؛ حتی اگر واقعاً هم اتهامات بیاساس باشد. بنابراین، راه دفاع از نهاد تحت مدیریت دفاع بدون قیدوشرط نیست.
وظیفه رئیس و نهادهای مجلس نظارت درونی بر امور است؛ بنابراین در گام اول اتهامزننده را دعوت کنید و حرفهایش را بشنوید و اسنادش را ببینید، بعد داوری کنید؛ اگر درست میگفت، از او تقدیر کنید و اگر خلاف میگفت، او را به دادگاه بفرستید.
21302
نظر شما