به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،صدها مسلمانان، خشمگین از بی حرمتی به کتب قرآن و حدیث موجود در مسجد اعتراض کردند، گزارش های رسانه ای روز سه شنبه اعلام کردند که تظاهرکنندگان خواستار اقدام سریع علیه افراد مسئول شدند.
بنا بر روایت حوزه نیوز، نمازگزاران مسجدی در هند، بی حرمتی علیه قرآن کریم و کتب ادعیه موجود در مسجد، اعتراض کردند. این مسجد در دهکده ای به نام سانتی بیسواد واقع در ده کیلومتری شهر بلگاوی هند است.
طبق گفته مسلمانان نمازگزار، قرآن ها و دو کتاب حدیثی که در این مسجد بوده است هنگام نماز صبح ناپدید شده و مردم بعد از جست و جو، تکه پاره هایی از آنها را در زمینی در نزدیکی مسجد پیدا کردند.
در این اعتراضات صدها تن از ساکنان روستا شرکت کردند و شعار های مذهبی سردادند. تحقیقات به آنجا انجامید که دوربین های مداربسته ای که در محل نصب بودند یک روز پیش برای تعمیرات برداشته شدند و این اتفاق باعث افزایشِ احتمال همکاری تعمیرکاران با مسببان این عملِ قبیح شده است.
جمعیت حاضر خواستار دستگیری هرچه سریعتر مقصران شدند، در این تظاهرات تنش زیادی ایجاد شد و تلاش های اولیه پلیس محلی برای آرام کردن تظاهرکنندگان ناموفق بود.
طبق گزارش ها، این تظاهرات تقریباً دو ساعت به طول انجامید و پس از آنکه مقامات پلیس متعهد شدند ظرف سه روز مقصرین را دستگیر خواهند کرد، مردم با آرامش محل را ترک کردند.
یکی از بزرگان منطقه از مقامات محلی خواست تا افراد مسئول را شناسایی و مجازات کنند.
وی همچنین از رهبران محلی به دلیل عدم بازدید از مسجد و غفلت سیاسی از جامعه مسلمانان، انتقاد کرد.
پلیس محلی در حال حاضر در حال بررسی این حادثه است.
نظر شما