ایسنا نوشت:

مراسم چهلمين روز درگذشت مريم بهروزي دبيركل جامعه زينب (س) برگزار شد.
در اين مراسم كه تعدادي از چهره‌هاي سياسي نيز شركت كرده بودند، حجت‌الاسلام والمسلمين غلامرضا مصباحي‌مقدم در سخناني مرحومه بهروزي را يكي از الگوهاي فعاليت اجتماعي و سياسي زنان دانست و اظهار كرد: خانم بهروزي در عرصه‌ سياسي و اجتماعي چهره‌اي فعال بود و علاوه بر فعاليت‌هاي سياسي به تربيت بانوان مومنه مي‌پرداخت.
وي در ادامه گفت: اسلام در زمان عرب جاهلي به زن شخصيت داد. در حالي كه در آن زمان براي زن‌ها هيچ حقوقي قائل نبودند، امروز هم جهان غرب به جاي اين‌كه براي زن شخصيت و انسانيت قائل باشد آن را تبديل به كالايي كرده است كه در جامعه عرضه مي‌شود و از آن بهره مي‌برند.
نماينده مردم تهران در مجلس تاكيد كرد: زن در جامعه‌ اسلامي هم مي‌تواند در عرصه‌ سياسي و اجتماعي فعال باشد و هم به نقش مهم تربيت انسان‌ها بپردازد.
مصباحي‌مقدم همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با تسليت شهادت حضرت زهرا(س)، فاطمه زهرا را الگويي موفق از زن مورد نظر اسلام دانست و گفت: اين كه پيامبر‌(ص) در سخنان خود حضرت زهرا (س) را "بضعه مني" "فاطمه پاره تن من است" خطاب كرد به مفهوم اين بود كه پيامبر (ص) در وجود الهي و ملكوتي خود حضرت زهرا را بخشي از خود دانست، پيامبر (ص) وقتي به خانه حضرت زهرا مي‌رسيدند، مي‌گفتند السلام عليك يا اهل البيت النبوة و هر وقت ايشان را مي‌ديد تمام قد به پايش بلند مي‌شد و اين تنها احترام گذاشتن يك پدر به فرزندش نبود، بلكه پيامبر و ساير امامان براي شخصيت حضرت زهرا (س)‌اين ارزش را قائل بودند.
اين مراسم در حسينيه قائميه در محله‌ پل رومي تهران برگزار شد. مريم بهروزي دبيركل جامعه زينب(س) و عضو شاخص زنان اصولگرا ظهر روز شنبه 29 بهمن‌ماه 90 به دنبال ابتلا به عارضه سرطان درگذشت.
/2929
 
کد خبر 206478

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین