مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به این سؤال پاسخ داد که آیا مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟

به گزارش خبرآنلاین،دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟ اعلام کرد: نان و برنج از گروه نان و غلات و حاوی کربوهیدرات هستند. پس از غذا خوردن، کربوهیدرات‌ها بیشترین اثر را بر سطح قندخون دارند؛ بنابراین، مدیریت مصرف کربوهیدرات برای کنترل خوب قندخون لازم است.

تسنیم در خبری نوشت:کل مقدار کربوهیدرات دریافتی در هر وعده غذایی مهم است. مقدار توصیه شده کربوهیدرات در دیابت ۱۳۰ گرم در روز ( ۵۰ تا ۶۰ درصد از کل کالری دریافتی) برای بزرگسالان است که هر واحد نان و برنج حاوی ۱۵ گرم کربوهیدرات است.

هنگامی که دیابت با انسولین درمان می شود، دریافت ۴۰ درصد تا ۵۵ درصد کربوهیدرات از کل کالری دریافتی و تنظیم مقدار انسولین با شمارش دقیق کربوهیدرات منجر به کنترل بهتر قندخون می شود.

بهتر است در رژیم‌های غذایی به جای کربوهیدرات های ساده (قند و شکر)، از کربوهیدرات های پیچیده مانند نان سبوس دار بیشتر استفاده شود تا نیاز به فیبر و سایر مواد مغذی نیز تامین شود.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2065920

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین