۴۸ هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان افزوده شد

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: با بهره‌برداری از چهار واحد تولید خوراک آبزیان در شهرک صنعتی تیاب میناب، ۴۸ هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی این استان افزوده شد.

به گزارش خبرآنلاین، مجید کمالی روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: این واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی تیاب واقع شده‌اند و در طی ۲ ماه اخیر، پس از پایان عملیات اجرایی، به بهره‌برداری رسیده‌اند.

️وی بیان کرد: با راه‌اندازی این واحدها، برای ۸۰ نفر مستقیم و ۲۰۰ نفر غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، هدف از ایجاد این واحدها را کمک به پرورش‌دهندگان میگو در منطقه تیاب و تولید غذای سالم و استاندارد برای آبزیان عنوان کرد.

کمالی ادامه داد: منطقه تیاب در شهرستان میناب یکی از قطب‌های مهم پرورش میگو در استان هرمزگان به‌شمار می‌رود و راه‌اندازی این واحدهای تولیدی نقش مهمی در تامین خوراک مورد نیاز این صنعت خواهد داشت.

گفتنی است؛ ۲۳۶ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید در استان هرمزگان فعال است و برای ۶ هزار و ۴۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

کد خبر 2067220

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار