حمله تند نماینده عضو جبهه پایداری به بابک زنجانی/ چگونه فردی که زیر چوبه دار بود، الان پیمانکار وزارت راه شده است؟

نماینده عضو جبهه پایداری با اشاره به جنجال‌های اخیر پیرامون وزیر راه، پیشنهاد کرد که دولت، قبل از رسیدن به مرحله استیضاح، اقدام جدی علیه تخلفات احتمالی انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی‌خضریان نماینده مجلس و عضو جبهه پایداری در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی خطاب به پزشکیان گفت: وزیر کار خطوط قرمز زیادی را رد کرده؛ فردی به نام محمد امین نیکجو بااستعلام منفی از دستگاه های امنیتی در اتاق کناری وزیر نشسته و امور وزارتخانه را دست گرفته، آیا استعلام منفی این فرد ارتباطی با فعالیت کاری او در دولت آمریکا دارد؟ لطفا شخصا از وزارت اطلاعات استعلام بگیرید.

خضریان بیان کرد: ۳ روز است که اخبار و مستنداتی علیه اقدامات وزیر راه و شهرسازی منتشر شده، اگر مطالب درست است انتظار می‌رود مثل معاون پارلمانی(دبیری) با او برخورد کنید و منتظر استیضاح نشوید و او را برکنار کنید.  اگر غلط است این را هم منتشر کنید. ما برای افکار عمومی باید احترام قائل شویم .

این نماینده مجلس در پایان گفت: جناب آقای پزشکیان و آقای محسنی اژه‌ای فردی[ بابک زنجانی] که تا چندوقت قبل زیر چوبه دار بود، چه شد که امروز پیمانکار وزارت راه و شهرسازی شده است؟ لطفا پیگیری بفرمایید.

۲۹۲۲۲

کد خبر 2067296

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین