به گزارش خبرآنلاین، وبگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» بامداد پنجشنبه به نقل از مقامهای تلآویو مدعی احتمال ماجراجویی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران شد.
بنا بر گزارش فارس، مقامهای صهیونیست که نامشان فاش نشد در گفتگو با آکسیوس ادعا کردند که در صورت شکست مذاکرات بین واشنگتن و تهران، تلآویو در حال آماده شدن برای حمله به تأسیسات هستهای ایران است.در این گزارش آمده است: «بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل جلسه حساسی با وزرا و مقامات امنیتی و اطلاعاتی این رژیم در رابطه با مذاکرات هستهای برگزار کرد».
آکسیوس به نقل از این منابع، که تکرار تهدیدهای نخنماشده و پوشالی صهیونیستهاست، نوشت: «هرگونه حمله به ایران یک حمله واحد نخواهد بود، بلکه یک کارزار نظامی خواهد بود که حداقل یک هفته طول خواهد کشید».
شب گذشته نیز شبکه «سیانان» به نقل از مقامهای آمریکایی چنین ادعایی را تکرار کرده بود.
>>> بیشتر بخوانید:
ادعای سیانان:اسرائیل آماده حمله به ایران میشود/اگر تهران پاسخ حمله را بدهد....
انتشار تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه ایران در حالی است که تهران موافقت خود با پیشنهاد عمان برای برگزاری دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا را اعلام داشته و مقامهای واشنگتن نیز چندین بار به خوب پیشرفتن این گفتگوها تاکید کرده بودند.
315 315
نظر شما