۰ نفر
۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
مدودف اتهام اروپا علیه روسیه را رد کرد

معاون رئیس شورای امنیت روسیه، ضمن انتقاد از سکوت مقامات اروپایی در قبال حملات پهپادی اوکراین، اتهامات به مسکو درباره استفاده نامتناسب از زور را رد کرد، مباحثی که پس از انفجارهای متعدد بامداد شنبه در کی‌یف مطرح شده بود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا دیمیتری مدودف شنبه در تلگرام نوشت: سیاستمداران اتحادیه اروپا پس از حملات گسترده اوکراین به اهداف غیرنظامی در روسیه سکوت کرده بودند، اما اکنون به دلیل استفاده نامتناسب از زور توسط روسیه «به شدت فریاد می‌زنند.»

این مقام روس گفت: پس از حملات گسترده پهپادها به کشور ما و پایتخت آن در آستانه روز پیروزی برای ترساندن مهمانان خارجی، سکوت سنگینی در مراکز اروپایی حاکم شد.

وی افزود: پس از پرتاب ۵۰۰ پهپاد اوکراینی که در روزهای اخیر برای ترساندن مردم ما به سمت اهداف غیرنظامی در روسیه پرتاب شدند، دوباره در اروپا سکوت حاکم است.

معاون رئیس شورای امنیت روسیه ادامه داد: اکنون مقامات در پاریس، برلین و لندن فریاد خشم خود را در مورد استفاده نامتناسب از زور، نیاز فوری به آتش‌بس ۳۰ روزه و تحریم‌های جدید علیه روسیه بلند خواهند کرد.

مدودف از مقام‌های اروپایی تا «انگل‌های باندرا» روی بدن خود را از بین ببرند.

وی افزود: به عنوان آخرین راه حل، پرستاران شپش‌ها را با آتش از بین می‌برند و تمام شپشهای دیرینه را می‌سوزانند!

اشاره مدودف به «استپان اندریویچ باندِرا» است. باندرا فعال سیاسی و متحد نازیسم هیتلری و رهبر ملی و استقلال اوکراین بود.

به‌دنبال حملات پهپادی اوکراین علیه مسکو، شهردار کی‌یف اوایل امروز شنبه از تهاجم پهپادی و موشکی روسیه به این شهر خبر داد.

ویتالی کلیچکو شهردار کی‌یف اعلام کرد که حملات پهپادی و موشکی اوایل صبح شنبه روسیه به کی‌یف باعث آتش‌سوزی، گسترش آوار در مناطق مختلف شهر و زخمی شدن دستکم هشت نفر شده است.

شاهدان عینی نیز در گفت‌وگو با این خبرگزاری اعلام کردند که حملات پی در پی پهپادهای روسیه در آسمان کی‌یف را دیده اند و اینکه چگونه موج انفجار حاصل از آن پایتخت اوکراین را به لرزه درآورده است.

311311

کد خبر 2068508

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین