قلع و قمع لوله های غیرمجاز انتقال آب از چاه های صنعتی خرم آباد

در اقدامی مشترک جهت حفاظت از منابع آب زیرزمینی، معاونت حقوق عامه دادستان مرکز استان لرستان به همراه نیروی انتظامی و کارشناسان منابع آب شهرستان خرم آباد، عملیات پلمپ دو حلقه چاه صنعتی غیرمجاز در جنوب این شهرستان را انجام دادند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، مهرداد محمدی مدیر امورآب شهرستان خرم آباد در این باره اظهار کرد: این چاهها که برای آبیاری گیاهان پُرمصرف در اراضی دیم مورد استفاده قرار میگرفتند، به دلیل برداشت غیرقانونی آب و تشدید بحران کم آبی شناسایی شدند. در این عملیات، برق چاهها قطع و لوله های انتقال آب غیرمجاز جمع آوری و توقیف گردید. 

محمدی افزود: حفاظت از ذخایر آبی، اولویت شرکت آب منطقه ای لرستان است و با توجه به وضعیت بحرانی منابع آب زیرزمینی در استان، این اقدام در راستای جلوگیری از تخلفات گسترده در بخش کشاورزی و صنعت صورت گرفته است. 

کد خبر 2068548

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین