افزایش آمار ثبت‌نامی‌ها این دوره استان کرمانشاه در مقایسه با دوره ششم

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه از افزایش آمار ثبت‌نامی‌ها این دوره در مقایسه با دوره ششم خبر داد و گفت: آمار ثبت‌نامی‌های دوره هفتم شوراهای اسلامی شهر کرمانشاه در مقایسه با دوره ششم که یک هزار و ۱۱۴ نفر بوده، ۱۰۹ نفر افزایش و حدود ۱۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار  خبرآنلاین از استان کرمانشاه ، بهرام سلیمانی امروز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار کرد: یک هزار و ۲۲۳ نفر در ۳۴ شهر تابع استان برای کسب ۱۸۲ کرسی با هم به رقابت می‌پردازند یعنی به ازای هر کرسی ۶.۷ نفر نام‌نویسی کرده‌اند.

وی افزود: ۴۵۲ داوطلب یعنی حدود ۳۷ درصد کل افراد ثبت‌نامی در شهر کرمانشاه نام‌نویسی کرده‌اند، برای هر کرسی در این حوزه انتخابیه به صورت میانگین ۴۱ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که ۸۴ درصد آقا و ۱۶ درصد خانم هستند.

وی اظهار کرد: از تعداد کل داوطلبان ثبت‌نامی یک هزار و ۵۸ نفر آقا و ۱۶۵ نفر خانم هستند که مشارکت بانوان در این دوره نسبت به دوره گذشته افزایش ۳ درصدی داشته است.

رییس ستاد انتخابات استان کرمانشاه ادامه داد: ۲۶۳ داوطلب در گروه سنی ۳۶ تا ۴۰ سال که بیشترین تعداد داوطلبان است، ۲۴۱ نفر در رده سنی ۴۱ تا ۴۵ سال، ۸۱ نفر در گروه سنی کمتر از ۲۰ سال، ۴ نفر بالای در رده سنی ۷۰ سال در این دوره انتخابات نام‌نویسی کردند که مسن‌ترین داوطلب ۷۴ سال با مدرک زیر دیپلم و جوانترین داوطلب ۲۵ سال با مدرک کارشناسی هستند

وی خاطر نشان کرد: ۳۷۱ نفر دارای شغل آزاد، ۳۳ نفر استاد دانشگاه، ۹۶ نفر بازنشسته، ۹۲ نفر بیکار، ۲۷ نفر خانه‌دار، ۱۱ روحانی، ۱۱۱ نفر فرهنگی ۲۵۱ کارمند، ۱۲ نظامی، ۲۵ وکیل یا قاضی، ۶ پزشک، ۲۰ کارگر، ۲۷ کشاورز و ۱۴۱ نفر با مشاغل سایر هستند. 

وی بیان کرد: بعد از ثبت‌نام الکترونیکی داوطلبان شوراهای اسلامی شهرها، اطلاعات مربوط به مراجع ذیصلاح برای تایید صلاحیت ارسال شده است که به مدت هفت روز فرصت رسیدگی دارند و پس از آن نتایج بررسی به وزارت کشور ارسال می‌گردد و سپس به هئیت‌های اجرایی اعلام می‌شود؛ هیئت های اجرایی از ۸ بهمن ماه تا ۲۱ بهمن فرصت بررسی صلاحیت کاندیدا را دارند و سپس نتایج به هیئت نظارت شهرستان ارسال می‌شود و در نهایت افراد رد صلاحیت شده از ۱۳ تا ۱۶ اسفندماه سالجاری به مدت ۴ روز فرصت اعتراض دارند.

سلیمانی گفت: اعتراض افراد رد صلاحیت شده به مدت هفت روز از ۱۷ تا ۲۱ اسفندماه در هیئت نظارت بررسی و نتایج قطعی به ستاد انتخابات استان اعلام‌می‌شود؛ فرمانداران ۲۶ تا ۲۸ اسفندماه نتایج قطعی را اعلام خواهند کرد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات شورای اسلامی روستاها نیز عنوان کرد: از امروز دستور آغاز فرآیند انتخابات شوراهای روستاها اعلام می‌شود همچنین انتخابات شوراهای اسلامی در بیش از یک هزار و ۷۰۰ روستا در استان کرمانشاه برگزار خواهد شد که البته اطلاعات ۲۰۰ روستای استان نیز برای بررسی برگزاری انتخابات شوراها به تقسیمات کشوری وزارت کشور ارسال شده که در حال بررسی هستند و احتمالا به تعداد روستاهای مجری انتخابات افزوده خواهد شد.

48

کد مطلب 2170788

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

آخرین اخبار