هوای لردگان در وضعیت خطرناک قرار گرفت / شاخص آلودگی ۴۳۷

ایرنا نوشت : مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری گفت: با ثبت شاخص کیفیت هوای ۴۳۷ در صبح روز دوشنبه، پنجم خردادماه، هوای شهرستان لردگان در وضعیت خطرناک قرار گرفت.

محسن کریمی افزود: هم‌اکنون غلظت ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون در لردگان به ۷۵ و ذرات با قطر کمتر از ۱۰ میکرون به ۶۰۰ میکروگرم بر مترمکعب رسیده است که براساس آن، وضعیت کیفی هوا در شرایط "خطرناک" قرار دارد.

وی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت کیفی هوا در شهرکرد گفت: غلظت ذرات ۲.۵ میکرون در شهرکرد ۱۸ و ذرات ۱۰ میکرون ۴۸ میکروگرم بر مترمکعب است و شاخص کیفیت هوا نیز عدد ۵۷ را نشان می‌دهد که وضعیت هوا را در محدوده "قابل قبول" قرار می‌دهد.

کریمی همچنین درباره وضعیت آلودگی هوا در شهرستان بروجن توضیح داد: در این شهرستان غلظت ذرات ۲.۵ میکرون برابر با ۱۱۰ و ذرات ۱۰ میکرون برابر با ۳۶۸ میکروگرم بر مترمکعب است و شاخص کیفیت هوا نشان می‌دهد که وضعیت در "شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها" قرار دارد.

گفتنی است ، بر اساس شاخص کیفیت هوا، وضعیت کیفی صفر تا ۵۰ "پاک"، ۵۰ تا ۱۰۰ "قابل قبول"، ۱۰۰ تا ۱۵۰ "ناسالم برای گروه‌های حساس"، ۱۵۰ تا ۲۰۰ "ناسالم برای همه گروه‌ها"، ۲۰۰ تا ۳۰۰ "بسیار ناسالم" و بیش از ۳۰۰ در وضعیت "خطرناک" قرار می‌گیرد.

چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان، طی سال‌های اخیر یکی از سه استان خشک کشور بوده و شهرستان لردگان در ۱۶۰ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.

کد خبر 2069377

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار