۱ نفر
۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
ساکنان تهران این هشدار را جدی بگیرند

در حال حاضر ابرهای همرفتی که موجب وقوع طوفان‌های تندری می‌شوند، در شمال اصفهان، شمال شهرکرد و شمال غرب استان یزد شکل گرفته‌اند و در حال فعالیت در این مناطق هستند.

به گزارش خبرآنلاین،صادق ضیاییان افزود: احتمال وقوع طوفان تندری در پایتخت کم است. از عواقب آن وزش باد شدید، وقوع رگبار و صاعقه است بنابراین لازم است دستگاه‌های مختلف آمادگی لازم را برای مواجهه با مخاطرات احتمالی داشته باشند.

ایسنا در خبری نوشت:وی اضافه کرد: در حال حاضر ابرهای همرفتی که موجب وقوع طوفان‌های تندری می‌شوند، در شمال اصفهان، شمال شهرکرد و شمال غرب استان یزد شکل گرفته‌اند و در حال فعالیت در این مناطق هستند.

ضیاییان درباره شدت وزش باد در تهران گفت: شدت آن مشابه دو روز گذشته است.

به گزارش ایسنا بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران طی دو روز آینده در نیمه شمالی و ارتفاعات بصورت متناوب افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق وزش باد شدید و احتمال توفان تندری و تگرگ پیش‌بینی می‌شود.بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان کمی ابری تا نیمه ابری، در ساعات بعد از ظهر و شب همراه با افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

طی دو روز آینده در نیمه شمالی و ارتفاعات به‌صورت متناوب افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال وقوع طوفان تندری و تگرگ و در نیمه جنوبی و غربی استان در بعضی ساعات رگبار پراکنده، وزش باد خیلی شدید، خیزش و انتقال گرد و خاک از استان‌های مجاور و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

از روز چهارشنبه تا جمعه (۷ تا ۹ خردادماه) در ارتفاعات استان به‌ویژه ارتفاعات شمال شرقی در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و در نیمه جنوبی استان گاهی وزش باد شدید و گردوخاک مورد انتظار است.

از روز چهارشنبه افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با کمینه دمای ۳۴ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۶ خرداد ماه) صاف تا کمی ابری، وزش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۱۹  و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۷ خردادماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2069507

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین