واگذاری ۵۴۸ واحد نهضت ملی تا دوماه آینده در کرمانشاه

مدیر عامل بانک مسکن با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های مسکن کرمانشاه؛ از واگذاری ۵۴۸ واحد تا دو ماه دیگر خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبر آنلاین علی خورسندیانطی سفر به استان کرمانشاه و در جریان بازدید از پروژه های نهضت ملی کرمانشاه؛ اظهار کرد: پرداخت کامل تسهیلات به خصوص در طرح نهضت ملی مسکن و رتبه اول بانک مسکن در کشور، نوید رونق خانه‌دار شدن را می‌دهد.

وی با اشاره به عملکرد موفق بانک مسکن استان کرمانشاه، افزود:خوشبختانه همکاران ما در مدیریت استان کرمانشاه در رتبه‌بندی‌های بانک مسکن در بخش های مختلف، رتبه اول را در سطح کشور کسب کرده‌اند. به همین دلیل هدف از سفر امروز، تقدیر و تشکر از تلاش‌های همکاران و بررسی روند پیشرفت پروژه‌ها بود.

مدیر عامل بانک مسکن تصریح کرد: در بازدید از پروژه‌های بنیاد تعاون ناجا که ۵۴۸ واحد از آن با تأمین مالی بانک مسکن انجام شده، شاهد پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه بودیم و طبق گزارش ارائه‌شده، حداکثر تا تیرماه امسال این واحدها آماده واگذاری و فروش اقساطی خواهند شد.

دکتر خورسندیان اظهار کرد:به ازای هر واحد از این پروژه، بانک مسکن ۴۰۰ میلیون تومان تأمین مالی کرده و این مبلغ صد درصد سهم‌الشرکه بانک بوده است. باوجود اینکه پروژه هنوز به طور کامل به پایان نرسیده، بانک برای تسهیل و تسریع در اتمام کار، کل سهم‌الشرکه را پرداخت کرده است.

مدیرعامل بانک مسکن گفت: این پروژه‌ها از طرح مسکن مهر بوده که از سال ۱۳۸۸ آغاز شده و مدت‌ها به دلیل برخی مشکلات متوقف مانده بود. با تأمین مالی مجدد توسط بانک مسکن، امروز شاهد آماده شدن این پروژه‌ها برای بهره‌برداری هستیم و امیدوارم حداکثر تا دو ماه آینده، این واحدها به متقاضیان واگذار شود.

وی در ادامه به بیان عملکرد بانک مسکن در نهضت ملی مسکن پرداخت و افزود: به طور کلی تا الان بانک مسکن در سطح کشور برای ساخت بیش از ۳۸۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن قرارداد منعقد کرده که مجموع اعتبار این قراردادها به بیش از ۱۷۷ هزار میلیارد تومان (همت) می‌رسد و تاکنون بالغ بر ۱۲۶ همت از این اعتبار پرداخت شده است.

دکتر خورسندیان ادامه داد: در استان کرمانشاه نیز تاکنون ۶۹۰۰ واحد قرارداد بسته شده که از این تعداد، ۱۰۹۰ واحد به بهره‌برداری و واگذاری رسیده است. بنابراین مجموع قراردادهای منعقده در کرمانشاه ۳۱۰۰ میلیارد تومان بوده که از این رقم، ۱۷۰۰ میلیارد تومان سهم‌الشرکه پرداخت شده است. پیشرفت کلی نهضت ملی مسکن در استان حدود ۶۵ درصد است و باقی‌مانده اعتبارات نیز متناسب با پیشرفت پروژه‌ها پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل بانک مسکن، در خصوص نحوه پرداخت تسهیلات، تصریح کرد: تسهیلات بانکی بر اساس پیشرفت پروژه تزریق می‌شود و علاوه بر تسهیلات، بخشی از هزینه ساخت نیز به عنوان آورده اعضا لحاظ می‌شود همچنین در خصوص نوسازی واحدهای مسکن روستایی نیز، بانک مسکن براساس وظیفه قانونی و در قالب نهضت ملی مسکن اقدامات لازم را ادامه خواهد داد و تمام تلاش ما تحقق تعهدات قانونی بانک نسبت به این طرح ملی است.
 

کد خبر 2070886

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =