لاپید: باید فوراً پیشنهاد ویتکاف را بپذیریم

رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی تاکید کرد که تل‌آویو باید ابتکارعمل جدید پیشنهادی فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا را بپذیرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا «یائیر لاپید» رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی امروز پنج‌شنبه اظهار کرد: اسرائیل باید به صورت علنی و فوری پیشنهاد «استیو ویتکاف» میانجی آمریکایی را بپذیرد.

به گزارش سایت شبکه خبری «الجزیره»، لاپید در ادامه گفت: به نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) یادآوری می‌کنم که به او برای موافقت با پیشنهاد ویتکاف امنیت کامل می‌دهم حتی اگر بن گویر (وزیر امنیت داخلی این رژیم) و اسموتریچ (وزیر دارایی کابینه نتانیاهو) سعی کنند مانع آن شوند.

بر اساس پیشنهادی که شامگاه چهارشنبه به رژیم صهیونیستی ارائه شد، مرحله اول ابتکارعمل جدید ویتکاف با برقراری آتش‌بسی ۶۰ روزه آغاز می‌شود که طی آن ۹ اسیر زنده و ۱۸ جسد طی ۲ مرحله ظرف یک هفته آزاد خواهند شد.

در طول مدت آتش‌بس نیز مذاکراتی میان ۲ طرف درباره توقف جنگ انجام خواهد شد و در صورتی که بر سر اصول کلی توقف جنگ توافقی حاصل شود، روند آزادسازی سایر اسرای زنده و اجساد تکمیل خواهد شد اما اگر مذاکرات شکست بخورد، به رژیم صهیونیستی اجازه داده خواهد شد تا عملیات نظامی را از سربگیرد. احتمال دیگری که وجود دارد این است که دوره مذاکره و آتش‌بس در ازای آزادی اسرای بیشتری تمدید شود.

همچنین توافق شامل ازسرگیری ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه از طریق سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی به همراه آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی طبق سازوکار مراحل قبلی است.

311311

کد خبر 2070907

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین