وزیر ورزش: تکمیل پروژه های ورزشی کشور نیازمند۱۵۰ همت اعتبار است

وزیر ورزش و جوانان گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی کشور نیازمند ۱۵۰ همت اعتبار است.

به گزارش خبرآنلاین استان اردبیل، احمد دنیامالی روز پنجشنبه در جریان سفر به شهرستان خلخال،ضمن بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی این شهرستان از جمله پروژه احداث زورخانه ورزش‌های پهلوانی درحال ساخت ، سالن ورزشی نیمه کاره روستای اندبیل ،زمین چمن مصنوعی و سالن ورزشی پوریای و چند طرح و پروژه عمرانی در دست اجرای ورزشی این شهرستان در جریان پیشرفت این پروژه ها قرار گرفت.

وزبر ورزش و جوانان در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به وجود محدودیت مالی در دولت ،تنها راهکار مناسب برای رفع کمبود اعتباری و تکمیل پروژه‌های عمرانی استفاده از ظرفیت مولد سازی و فروش اراضی مازاد با کاربری ورزشی همچنین استفاده از توان و ظرفیت بخش خصوصی است.

دنیامالی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به سران سه قوه برای استفاده از ظرفیت مولدسازی گفت: توصیه من به مسئولان استانی استفاده از این ظرفیت برای تامین اعتبارات مورد نیاز جهت تکمیل پروژه‌های ورزشی نیمه تمام است.

وی با اشاره به هزینه بر بودن ساخت سالن‌ها و اماکن ورزشی ،حرکت به سمت استفاده از رشته‌های ورزشی ارزان و راحت همانند سایر مناطق دنیا را به مسئولان استان اردبیل پیشنهاد کرد و افزود: راه اندازی رشته‌های ورزشی ساحلی از جمله رشته‌های ورزشی کم هزینه است که می‌تواند در همه مناطق میهن اسلامی مورد استفاده قرار بگیرد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه در ایران اسلامی برای تجلیل از قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی سه برابر هدایای جهانی جوایز اهدا می‌شود، گفت: سقف این جوایز برای قهرمانان المپیکی و پارالمپیکی در آمریکا ۳۲ هزار دلار در چین ۲۷ هزار دلار است و این در حالی است که در ایران این مبلغ ۷۰ تا ۸۰ هزار دلار یعنی چندین برابر ارزش جوایز کشورهای بزرگ جهان است.

وی با قول مساعد برای کمک به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ورزشی خلخال افزود: ظرفیت اقلیمی خلخال می‌تواند این شهر را تبدیل به قطب اسکی شمال غرب کشور بکند.

دنیامالی همچنین گفت: لازمه استفاده از ظرفیت این رشته ورزشی در خلخال استفاده از توان مالی بخش خصوصی به همراه کمک دولت به ایجاد زیرساخت های مورد نیاز است.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: سرانه ورزشی ۸۶ صدم درصدی خلخال مطلوب نیست و این در حالی است که سرانه ورزشی شهرستان کوثر در جنوب استان ۲ متر مربع و بیش از دو برابر سرانه کشوری است.

وزیر ورزش: تکمیل پروژه های ورزشی کشور نیازمند۱۵۰ همت اعتبار است

استاندار اردبیل هم در جلسه شورای اداری خلخال که با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، توجه به نشاط اجتماعی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تهدید کننده جوانان را ضرورت اجتماعی عنوان کرد.

مسعود امامی یگانه افزود: توجه ویژه به توسعه ورزش‌های همگانی در کنار حمایت‌های لازم از ورزش قهرمانی امروزه یک ضرورت برای رفع نقایص ورزشی استان اردبیل است.

وی همچنین گفت: در حوزه تجلیل از قهرمانان ورزشی ضعیف عمل کردیم و با تجلیل به موقع و مناسب از قهرمانان ورزشی ملی و بین‌المللی این استان ضعف های گذشته را باید جبران کنیم.

استاندار اردبیل اظهار داشت: سهولت واگذاری اماکن ورزشی در اختیار دولت به بخش بانوان که ۵۰ درصد از جمعیت استان را تشکیل می‌دهند نیز باید در دستور کار اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل قرار گیرد.

وی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای تحقق شعار سال افزود: هم اکنون ۵۲ مجوز بی‌نام برای واگذاری فرضت های سرمایه گذاری به سرمایه‌گذاران شناسایی شده و آماده واگذاری است.

وزیر ورزش و جوانان در سفر امروز خود به خلخال به همراه وحید کنعانی ،نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی ، سید غنی نظری معاون پارلمانی وزیر ورزش و جوانان ، رضا کریمی معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل و جمعی از مسئولان اجرایی مرکز استان و شهرستان خلخال از زیرساخت های ورزشی شهر خلخال بازدید کرد.

وزیر ورزش: تکمیل پروژه های ورزشی کشور نیازمند۱۵۰ همت اعتبار است

وی همچنین در جلسه شورای اداری این شهرستان برای کمک به تامین اعتبار پروژه‌های نیمه تمام ورزشی این شهرستان قول مساعد داد.

تجلیل از قهرمانان ورزشی بین المللی و خانواده شهدای خلخال در جلسه شورای اداری امروز خلخال و سایر برنامه‌های سفر وزیر امروز ورزش و جوانان به این شهرستان بود.

وزیر ورزش و جوانان: تکمیل پروژه های ورزشی کشور نیازمند۱۵۰ همت اعتبار است

دنیا مالی صبح امروز در بدو ورود به شهر خلخال با حضور در گلزار شهدای این شهر با نثار گل، فاتحه و صلوات به مقام شامخ شهدای این شهرستان و همچنین شهدای گمنام میهمان خلخال ادای احترام کرد.

وزیر ورزش و جوانان پس از پایان جلسه شورای اداری خلخال برای بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی شهرستان کوثر در جنوب استان اردبیل عازم این شهرستان خواهد شد.

48

کد خبر 2070972

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار