دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای فضای مجازی در چهارمحال‌وبختیاری

فرمانده انتظامی استان از دستگیری فردی که در پوشش خرید و فروش طلاجات در فضای مجازی بالغ بر ۲ میلیاردو ۳۱۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، سردار"حسین امجدیان" در تشریح جزئیات  این خبر اظهار داشت: در پی وصول شکایت های متعدد مبنی بر کلاهبرداری یک فرد در پوشش خرید و فروش طلاجات در فضای مجازی با شیوه و شگرد رسیدساز، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به متواری بودن و تحت تعقیب قرار داشتن این کلاهبردار حرفه ای خاطر نشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با تلاش شبانه روزی و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی مناسب و بکارگیری تجهیزات به روز و هوشمند، در نهایت موفق به شناسایی محل اختفای متهم شدند.

وی افزود: پس ازهماهنگی های قضائی مأموران پلیس با انجام یک عملیات منسجم و هوشمندانه موفق شدند کلاهبردار متواری را در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کنند.

سردار "امجدیان" درپایان گفت: متهم در مواجهه با ادله و مستندات پلیس به کلاهبرداری از شهروندان با ارائه تراکنش واریز وجه جعلی  که بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۱۰ میلیون ریال می باشد اعتراف کرده استاخبا پلیس بام ایران را دنبال کنید

کد خبر 2072116

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =