تعداد نفرات تایید صلاحیت شده در فدراسیون اتومبیلرانی به ۵ نفر رسید

صلاحیت 5 نامزد انتخابات فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی هنوز تایید نشده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با اعلام حسین رشیدیان، دبیر مجمع انتخاباتی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، سوابق مدیریتی ۵ نامزد حاضر در انتخابات این فدراسیون تایید شده و ۵ نفر دیگری که سوابق آن‌ها تایید نشده، ۵ روز دیگر برای ارائه مدارک جدید فرصت خواهند داشت.

در پایان این ۵ روز مدارک ارائه‌شده مجددا مورد بررسی قرار می‌گیرد تا در نهایت نتیجه نهایی در خصوص صلاحیت این ۵ نامزد هم اعلام شود.

این اتفاق در حالی افتاده است که چند روز پیش اسامی ۴ نامزد به نام‌های مازیار ناظمی، رئیس پیشین فدراسیون، فرهاد نژادفصیحی دبیر کل پیشین، مهدی ممبینی سرپرست سابق فدراسیون دوومیدانی و محمدرضا غلام‌زاده رسانه‌ای شده بود و امروز هم خبر رسید که ابراهیم جوانمرد هم به جمع تایید صلاحیت شده ها اضافه شده است.

انتخابات فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی روز ۶ مرداد برگزار می‌شود و قرار است در جلسه روز ۱۸ خرداد این موضوع به تصویب نهایی برسد.

۲۵۸ ۲۵۸

کد خبر 2072247

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین