تصادف در مسیر مشهد به سرخس سه کشته در پی داشت

جانشین رییس پلیس راه خراسان رضوی گفت: برخورد خودرو سواری با تیر چراغ برق در مسیر مشهد به سرخس منجر به مرگ راننده و ۲ سرنشین خودرو شد.

به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ محمدرضا کورسی افزود: بامداد امروز یک دستگاه‌ خودرو ۴۰۵ با پلاک کرمان، در ۵۰۰ متری ورودی سرخس به دلیل عدم توجه به جلو راننده، از جاده خارج و با تیر چراغ برق برخورد کرد.

ایرنا در خبری نوشت:وی از رانندگان خواست تا ضمن رعایت سرعت مطمئنه، از رانندگی حین خواب آلودگی پرهیز کنند.

سرهنگ کورسی با اشاره به موج بازگشت سفرها از عصر امروز اضافه کرد: عصر امروز ترافیک در ورودی های استان و مشهد پرحجم خواهد بود.

جانشین رییس پلیس راه خراسان رضوی تاکید کرد: با توجه به افزایش حجم ترافیک، برخورد با رانندگان حادثه ساز و کنترل ناوگان مسافربری امروز با جدیت بیشتری انجام می شود.

۲۳۳۲۱۷

کد خبر 2074415

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =