اختصاص ۱۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه/ اتمام پروژه تا پایان سال

با دعوت علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، معاونان وزیر راه و رئیس راه آهن کشوری در اردبیل حضور یافتند و اتمام راه آهن اردبیل در ۱۴۰۴ نهایی شد.

با دعوت علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ، سعید جغتایی معاونت برنامه بودجه در امور راه ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی ، جبارعلی ذاکری رییس راه اهن کشور و عباس خطیبی معاون ساخت و توسعه راه آهن کشور در اردبیل حضور یافتند و به بررسی وضعیت پیشرفت راه آهن اردبیل پرداختند.

اختصاص ۱۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه/ اتمام پروژه تا پایان سال

در این بازدید که استاندار اردبیل، ابراهیم فهیمی نماینده مردم شریف پارس‌آباد و بیله سوار در مجلس و احد بیوته نماینده مردم شریف حوزه انتخابیه اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، پس از رایزنی‌های لازم تصمیماتی در راستای اتمام این پروژه اتخاذ شد. با عنایت به نیاز ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام این پروژه مقرر شد که با تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان پیمانکار مربوطه این پروزه را امسال به اتمام رساند و مابقی مبلغ در سال آینده تسویه شود.

اختصاص ۱۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه/ اتمام پروژه تا پایان سال

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت: تکمیل پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه با توجه به شرایط امروز نیازمند ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار است و مقرر شد که سازمان برنامه و بودجه، ۱۲۰۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص دهد.

48

کد خبر 2074903

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین