نماینده کنگره:آمریکایی‌ها نمی‌خواهند به خاطر اسرائیل، ایران را بمباران کنند

عضو کنگره ایالات متحده با بیان اینکه همه از دخالت آمریکا در امور داخلی سایر کشورها خسته شده‌اند، تاکید کرد که آمریکایی‌ها درگیری با ایران را نمی‌خواهند.

به گزارش خبرآنلاین، «مارجوری تیلور گرین» نماینده کنگره آمریکا از ایالت جورجیا و از قانونگذاران نزدیک به «دونالد ترامپ» رئیس‌حمهور این کشور طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به گزارش‌های مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند واشنگتن را برای حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران متقاعد کند، واکنش نشان داد.

بنا بر گزارش ایسنا، او نوشت: من کسی را نمی‌شناسم که حتی به ایران فکر کند. آمریکایی‌ها نمی‌خواهند ایران را بمباران کنند، تنها به این دلیل که اسرائیل می‌گوید که ایران در آستانه ساخت بمب هسته‌ای است.

گرین در ادامه با تاکید بر اینکه «این را در ۲۰ سال گذشته نیز به ما گفته‌اند» افزود: همان داستان!

وی همچنین نوشت: هر کسی را که می‌شناسم از مداخله و تغییر رژیم در کشورهای خارجی توسط ایالات متحده خسته شده است. هر کسی که من می‌شناسم از دموکرات‌ها به خاطر حمایت از جنگ واقعی علیه آمریکا توسط اتباع خارجی و آنارشیست‌های کمونیست که پرچم‌های مکزیک را تکان می‌دهند، در حالی که به طرز خشونت‌آمیزی در شهرهای آمریکا شورش و آتش‌سوزی به پا می‌کنند و به پلیس حمله‌ور می‌شوند، منزجر است.

عضو جمهوری‌خواه کنگره در پایان تصریح کرد: هر کسی که من می‌شناسم می‌خواهد ما مشکلات خودمان را اینجا در داخل کشور حل کنیم.

315 315

کد خبر 2076972

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین