دیدارهای مهم ویتکاف قبل از مذاکره با ایران

رسانه صهیونیستی به نقل از منابع آگاه گزارش داد مقامات ارشد اسرائیلی پیش از دیدار مذاکره کنندگان ایران و آمریکا در عمان، قرار است با فرستاده ویژه ایالات متحده در امور غرب آسیا ملاقات داشته باشند.

به گزارش خبرآنلاین، هیات‌های مذاکره کنند ایران و ایالات متحده روز یکشنبه بار دیگر در مسقط، پایتخت عمان دیدار خواهند کرد تا به مذاکرات خود درباره برنامه هسته‌ای ایران ادامه دهند.

بنابر گزارش ایسنا به نقل از آی۲۴ نیوز، منابع صهیونیستی می‌گویند که بنا به دستور «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «ران درمر» وزیر امور راهبردی این رژیم و «دیوید بارنیا» رئیس موساد قرار است برای دیدار با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا پیش از برگزاری مذاکرات تهران و واشنگتن فردا (جمعه) عازم شوند.

این منابع می‌گویند که هدف از این دیدار این است که آن‌ها موضع اسرائیل را مشخص کنند.

پیشتر کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که نتانیاهو از ران درمر و رئیس موساد خواسته است پیش از دور بعدی مذاکرات آمریکا و ایران با استیو ویتکاف دیدار کنند.

این تحولات پس از آن رخ می‌دهد که نتانیاهو و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه به‌طور مفصل درباره برنامه هسته‌ای ایران و همچنین جنگ غزه گفت‌وگو کردند.

در همین حال، وزارت امور خارجه ایران نیز اعلام کرد که دور ششم مذاکرات غیرمستقیم با طرف آمریکایی روز یکشنبه در مسقط و با میانجیگری عمان برگزار خواهد شد.

315 315

کد خبر 2077122

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین