یک گوینده رادیو: در این ساعات هر لحظه دلمان بین مردم است

در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران که منجر به شهادت فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و هموطنان بی‌گناه کشورمان شد، رادیو فرهنگ برنامه «رمز همدلی» را با گویندگی سکینه ارجمندی روی آنتن برد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران که منجر به شهادت فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و هموطنان بی‌گناه کشورمان شد، رادیو فرهنگ برنامه «رمز همدلی» را با گویندگی سکینه ارجمندی روی آنتن برد.

براساس گزارش ایسنا، ارجمندی با تاکید بر لزوم حفظ آرامش و همبستگی ملی، گفت: «از ساعت‌ ۶ تا ۱۴ در این روز سخت با برنامه «رمز همدلی» رادیو فرهنگ در کنار مردم بودم و سعی کردیم همبستگی محور اصلی باشد. در شرایط کنونی، بازخورد مردم نشان‌دهنده بلوغ و وحدت بی‌نظیری است. هرچند دل‌ها از این وقایع دردناک جریحه‌دار است، اما حفظ انسجام داخلی مهمترین سپر ما در برابر دشمنان است.» 

او افزود: «این حملات ددمنشانه، محکومیت جهانی را به دنبال دارد و انتظار می‌رود رسانه‌ها و هنرمندان نقش محوری خود را در تبیین واقعیت‌ها و تقویت روحیه ملی ایفا کنند و ما با اطلاع‌رسانی دقیق بر این مهم تاکید داشتیم.» 

ارجمندی با اشاره به نقش‌آفرینی هنرمندان در این شرایط، خاطرنشان کرد: «از لحظات نخستین خبر تا کنون همچنان‌ همه وجودم در کنار مردم بوده و در برنامه هم تلاش کردم با عناصر شناخته شده فرهنگی، امید و همبستگی را در دل جامعه زنده نگه داشته باشم.» 

۲۴۲۲۴۲

وی همچنین با تاکید برعملکرد متعهدانه و شفاف صداوسیما گفت: اطلاع‌رسانی صحیح، دعوت به  آرامش‌بخشی و اتحاد ملی رسالت مهمی است که برعهده ماست و این رویداد بار دیگر بر اهمیت وحدت و حضور آگاهانه مردم در صحنه تاکید کرد.

کد خبر 2078090

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =