نماز جمعه تهران به امامت حجت الاسلام حاج علی اکبری اقامه می‌شود

نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری و در دانشگاه تهران اقامت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نماز عبادی- سیاسی جمعه این هفته تهران ۳۰ خردادماه ۱۴۰۴ به امامت حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری و در دانشگاه تهران اقامه می‌شود.

بنابر روایت ایرنا، طبق روال درب های دانشگاه تهران از ساعت ۱۰:۳۰ به روی نمازگزاران بازگشایی می‌شود و برنامه ها از ساعت ۱۱ آغاز خواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی روز گذشته (چهارشنبه) از برگزاری راهپیمایی جمعه خشم و نصر بعد از نماز جمعه این هفته در سراسر کشور خبرداد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اضافه کرد: راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر و حضور حماسی ملت انقلابی ایران، فریاد علیه ظلم صهیونیسم، محکومیت گستاخی استکبار و تجلیل از اقتدار نیروهای مسلح ایران است و این حضور، پیمانی با عدالت و حقیقت برای ساختن جهانی فارغ از سلطه و جنایت و نمایش اقتدار و انسجام و همبستگی ملی است.

۳۱۲۲۱۹

کد خبر 2080195

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین