دستگیری جاسوس مجازی و ۴ حامی صهیونیست‌ها در مسجدسلیمان

جاسوس و حامیان رژیم صهیونیستی در مسجدسلیمان دستگیر شدند.

خبرآنلاین خوزستان -سردار سیدمحمود میرفیضی در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای اشراف و تسلط اطلاعاتی در بسترهای حقیقی و مجازی، ماموران پلیس اطلاعات خوزستان موفق به شناسایی و دستگیری جاسوس و مزدور رسانه‌ای و فضای مجازی رژیم اسرائیل در شهرستان مسجد سلیمان شدند.

فرمانده انتظامی خوزستان گفت:  فرد دستگیر شده با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در ارتباط بوده و با دریافت مبالغی پول و به صورت هدفمند درحال تشویش اذهان عمومی، القای ترس در جامعه، فیلم‌برداری از مناطق حساس، تحریک و تشویق جوانان جهت ایجاد آشوب‌های خیابانی و حمایت مجازی از حملات موشکی رژیم به زیرساخت‌ها بوده است.

:small_blue_diamond:تعداد ۴ نفر دیگر از حامیان رژیم صهیونیستی که در فضای مجازی اقدام به حمایت از جنایات اسرائیل علیه ایران می‌کردند در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

کد خبر 2080349

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار