تصاویری از فرمانده کل ارتش در کنار دریادار سیاری/ امیر حاتمی: آمریکا همیشه پاسخ قاطعانه جنایاتش را گرفته است

فرمانده کل ارتش گفت: آمریکایی‌ها هربار که دست به جنایات زدند، پاسخ قاطعانه دریافت کردند و این بار هم به همین ترتیب خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر امیر حاتمی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی در ارتباط تصویری از قرارگاه مرکزی ذوالفقار با فرماندهان عالی رتبه ارتش مستقر در مناطق مختلف به فرماندهان و آحاد رزمندگان ارتش خداقوت گفت و از تلاش‌های صورت گرفته در جهت مقابله با رژیم صهیونیستی و گرامی داشت یاد شهدای این جنگ و آرزوی سلامتی برای مجروحان قدردانی کرد.

بنابر گزارش فارس، فرمانده کل ارتش اظهار کرد: ماموریت‌های موفق شما در این مدت موجب شد دشمن درباره کارهای خودش احساس موفقیت نداشته باشد به طوری که امروز مجبور شد سراغ مسئول اصلی این جنایات برود و او را مستقیما وارد درگیری با جمهوری اسلامی ایران کند.

وی ادامه داد: ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی و حتی پیش از انقلاب اسلامی، بارها شاهد جنایت از طرف آمریکایی‌ها بوده‌ایم و این موضوع جدیدی نیست. در سال ۱۳۵۷ و در طول دوران دفاع مقدس به ویژه اواخر آن دوران، مکررا شاهد ارتکاب جنایات توسط آمریکایی‌ها بودیم. آنان هربار که دست به جنایات زدند، پاسخ قاطعانه دریافت کردند و این بار هم به همین ترتیب خواهد بود.

سرلشکر حاتمی در ادامه ضمن پایبندی همیشگی ارتش به شعار "ارتش فدای ملت" یادآوری کرد: کار بزرگ مردم در روز جمعه و حضورشان در صحنه، مسئولیت ما را دوچندان کرد. 

وی افزود: ما سپاسگزار و قدردان این ملت بزرگ و بصیر هستیم و خالصانه و صادقانه محضر شریف همه ملت ایران عرض می‌کنم که ما امروز به شعار خود پایبندتر از گذشته‌ایم و از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی که بزرگترین حامی استقلال و تمامیت ارضی کشور است، با تمام قوا، دفاع خواهیم کرد.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه ما برای پیروزی خواهیم جنگید، گفت: ما شهادت را فیضی بزرگ می‌دانیم اما الان برای پیروزی می‌جنگیم. از فرماندهان و آحاد رزمندگان عزیز می خواهم با خلاقیت، ابتکار، قدرت و عقلانیت، طرح‌های ابلاغی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) و قرارگاه عملیاتی ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی ایران را اجرایی کنند و مطمئن باشند که موجب افتخار ملت ایران و فرماندهی معظم کل قوا هستند و ان‌شاءالله نصرت الهی شامل حالمان شده و پیروزی حاصل خواهد شد و این وعده قطعی خداوند متعال است.

در پایان این نشست، امیر دریادار سیدمحمود موسوی معاون عملیات ارتش، گزارشی از روند اقدامات و عملیات‌های انجام شده و در دست اجرای ارتش را به امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش ارائه کرد.

تصاویری از فرمانده کل ارتش در کنار دریادار سیاری/ امیر حاتمی: آمریکا همیشه پاسخ قاطعانه جنایاتش را گرفته است
 

تصاویری از فرمانده کل ارتش در کنار دریادار سیاری/ امیر حاتمی: آمریکا همیشه پاسخ قاطعانه جنایاتش را گرفته است

تصاویری از فرمانده کل ارتش در کنار دریادار سیاری/ امیر حاتمی: آمریکا همیشه پاسخ قاطعانه جنایاتش را گرفته است

27215

کد خبر 2081428

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین