برگزاری چهارمین کمیته پدافند غیرعامل بهزیستی استان سمنان

چهارمین جلسه کمیته پدافند بهزیستی استان با حضور سر بازرس و بازرس اداره کل بازرسی استان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،در جلسه کمیته پدافند غیرعامل بهزیستی استان سمنان ، سربازرس اداره کل بازرسی،  صابریان، ضمن ابلاغ سلام و خداقوت بازرس کل استان، با اشاره به اینکه خوشبختانه عمده موارد قابل تذکر در دستگاه‌های اجرایی در بهزیستی استان، به مرحله اجرا درآمده است، بر اهمیت راست آزمایی از مصوبات کمیته در بهزیستی ستاد و شهرستان‌ها تاکید کردند.

وی خواستار انتقال دیدگاه کلان در تصمیم‌گیری‌ها به شهرستان‌ها شدند تا هماهنگی و انسجام بیشتری در سطح استان برقرار شود. این مقام مسئول همچنین بر ضرورت اجرای کلیه تصمیمات و برنامه‌ها زیر نظر قانون و در شرایط خاص و بحرانی، با اطلاع و مستندسازی دقیق در صورتجلسه‌ها تاکید کردند تا بهترین تصمیمات برای جامعه هدف اتخاذ شود.

صابریان در ادامه سخنان خود، ایجاد روحیه و انگیزه در بین پرسنل و جامعه هدف را در اولویت برنامه‌های بهزیستی دانستند و بر حفظ سرمایه انسانی به عنوان مهمترین دارایی سازمان در شرایط فعلی تاکید کردند.

سربازرس اداره کل بازرسی همچنین از برنامه‌ریزی برای بازدید میدانی از مراکز و موسسات دولتی و غیردولتی خبر دادند و با هشدار به اینکه همه مسئول و پاسخگوی اقدامات و وظایف خود هستند، خاطرنشان کردند که کوچکترین کوتاهی ممکن است خسارات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.  

در پایان با تاکید بر اهمیت و حساسیت بالای کار در بهزیستی در شرایط فعلی، بر لزوم توجه ویژه به وظایف و مسئولیت‌های محوله تاکید کردند.

در ابتدای این جلسه محمد نسیمی سرپرست بهزیستی استان ضمن گرامیداشت یاد شهدا به ویژه شهدای حملات رژیم صهیونسیتی به کشور و خیر مقدم از حضور بازرسان اداره کل بازرسی در بهزیستی استان، گزارش مشروحی از اهم اقدامات بهزیستی استان با موضوع پدافند غیرعامل و شرایط حاکم بر جامعه هدف در شرایط فعلی ارائه داشتند و به مسائل، مشکلات و پیشنهداتی در این خصوص پرداختند.

پس از ایشان معاونین، روسای ستادی و دبیر پدافند غیرعامل بهزیستی استان نیز از اهم فعالیت های اجرایی در حوزه زیر نظر خود در ستاد و شهرستان گزارشی به ذکر جزئیات پرداختند.

48

کد خبر 2081618

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین