۰ نفر
۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱
آخرین خبر درباره مسکن فرهنگیان

سرپرست شرکت تأمین مسکن فرهنگیان در خصوص آخرین وضعیت پروژه های ساخت مسکن فرهنگیان گفت:در روزهایی که جنگ تحمیلی از سوی رژیم صهیونیستی به شهادت جمعی از دانشمندان، فرماندهان و هموطنان عزیز کشورمان انجامید، پروژه‌های شرکت تأمین مسکن فرهنگیان با تلاش همکاران و پیمانکاران بدون وقفه در حال اجرا بود.

به گزارش خبرآنلاین، رضوی‌کیا با اشاره به تأکید مدیرعامل هلدینگ ساختمانی معلم مبنی بر پیشبرد عملیات اجرایی پروژه‌ها در عین رعایت اصول ایمنی و انسانی، اظهار کرد: کارگاه ساختمانی پروژه ۱۱۲ واحدی فرهنگ فردیس استان البرز با وجود حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف کشور عزیزمان ایران و هدف قرار دادن مناطق متعددی در استان البرز، بدون وقفه فعال بود.

 وی افزود: با تلاش مستمر عوامل شرکت و پیمانکار، خاموت‌بندی و قالب‌بندی ستون‌ها به انجام رسید و همچنین کف‌کشی سقف برای اجرای عملیات بتن‌ریزی صورت گرفت.

مهر نوشت: سرپرست شرکت تأمین مسکن فرهنگیان در ادامه با اشاره به پروژه ۳۰۰ واحدی فرهنگ شیراز (بلوک‌های پنج‌گانه سایتB)، گفت: کارگاه ساختمانی پروژه سایت B فرهنگ شیراز در استان فارس نیز در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی بدون وقفه فعال بود. 

به گفته وی، در این مدت، عوامل پیمانکار علاوه بر تکمیل عملیات شات‌کریت به منظور پایدارسازی کامل گود پرخطر پروژه، اقدام به جای‌گذاری و تنظیم تیرچه‌های سقف پارکینگ‌ها کردند و همچنین قالب‌بندی آویزها، اجرای کلاف میانی (ریب)، چشمه‌های اتصال و فوم‌گذاری نیز به پایان رسید.

رضوی‌کیا ضمن قدردانی از کارکنان و پیمانکاران شرکت که با همت بلند خود اجازه ندادند حتی در شرایط بحرانی وقفه‌ای در اجرای پروژه‌ها ایجاد شود، ابراز امیدواری کرد که با حمایت‌های هلدینگ ساختمانی معلم، در سال مالی آینده شاهد واگذاری واحدهای مسکونی پروژه‌های فرهنگ فردیس و فرهنگ شیراز به فرهنگیان استان‌های البرز و فارس باشیم.

گفتنی است شرکت تأمین مسکن فرهنگیان از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ ساختمانی معلم وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان است که مأموریت احداث مسکن مورد نیاز معلمان را بر عهده دارد.
 این شرکت تاکنون ۴۱۸۵ واحد مسکونی در قالب ۲۳ پروژه در ۹ استان کشور احداث و به فرهنگیان واگذار کرده است.

۴۷۴۷

کد خبر 2082805

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین