ترامپ: با نتانیاهو حمله به ایران را جشن خواهم گرفت

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان این ادعای تکراری که «تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده‌اند، گفت: «سفر نتانیاهو به واشنگتن جشن کوچکی برای نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران خواهد بود.»

به گزارش خبرآنلاین، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر سه‌شنبه با بیان این ادعای تکراری که «تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده‌اند، گفت: «سفر نتانیاهو به واشنگتن جشن کوچکی برای نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران خواهد بود.»

به گزارش ایسنا، او دوباره مدعی شد: «تمامی اهداف در ایران را نابود کردیم. هیچکس به تأسیسات دسترسی ندارد. همگی زیر آوار مدفون شده‌اند.»

ترامپ در تمجید از اقدامات تجاوزکارانه خود علیه ایران ادعا کرد: «حمله بسیار موفقیت‌آمیزی به ایران داشتیم. با نتانیاهو آن را جشن خواهیم گرفت. رسانه‌های آمریکایی در تلاش به کوچک نشان دادن سربازان ما بودند.»

او مدعی شد: «این حملات ویران کننده بود. همه تونل‌های تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده‌اند و باید آن را جشن گرفت.»

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که هفته آینده در کاخ سفید با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار خواهد کرد.

به گفته نتانیاهو، او در این دیدار درباره مجموعه‌ای از مسائل، از جمله دستیابی به یک توافق تجاری جدید، تبادل نظر خواهد شد.

وی افزود که پیش از نهایی‌شدن هر توافقی، رایزنی‌های مهمی با ترامپ و دیگر مسئولان آمریکایی انجام خواهد گرفت. این نخستین سفر رسمی نتانیاهو به واشنگتن از زمان تجاوز نظامی رژیم اشغالگر و ایالات متحده به تاسیسات هسته‌ای ایران است.

۳۱۰۳۱۰

کد خبر 2084849

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین