السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامدهای خطرناکی برای منطقه دارد

نخست‌وزیر عراق با بیان این‌که رژیم صهیونیستی بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد، گفت: تلاش برای فروپاشی نظام در ایران پیامدهای خطرناکی برای کل منطقه به ‌دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرآنلاین، «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق تصریح کرد: نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی، تجاوز به حاکمیت و نقض منشور سازمان ملل متحد است. ما شکایتی رسمی در این خصوص به شورای امنیت ارائه کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، وی که با شبکه خبری بی‌بی‌سی گفت‌وگو می‌کرد، افزود: عراق دیپلماسی متوازن را در پیش گرفته و پیام‌های خود را به دوستان خود درباره خطر وضعیت منطقه و این‌که حاکمیت ما قابل معامله نیست، رسانده است.

نخست‌وزیر عراق خاطرنشان کرد: تلاش برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران پیامدهای خطرناکی برای کل منطقه به ‌دنبال خواهد داشت.

السودانی ادامه داد: گسترش دامنه جنگ می‌توانست به امنیت و ثبات عراق آسیب بزند و بر تأمین انرژی و صادرات نفت به کشورهای منطقه تأثیر بگذارد.

نخست‌وزیر عراق تاکید کرد: مرجعیت عالی‌قدر نجف اشرف در بیانیه‌ای، در مورد خطر ادامه جنگ هشدار داد و دولت توانست عراق را از ورود به جنگ دور نگه‌دارد.

وی همچنین گفت: عراق از موضوع فلسطین حمایت می‌کند، ما توانستیم تصمیم‌گیری درباره صلح و جنگ را که در اختیار دولت است، حفظ کنیم.

نخست‌وزیر عراق اضافه کرد: ما روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم و هر دو طرف اهمیت ثبات عراق را درک می‌کنند.

310310

کد خبر 2084931

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین