به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،منطقه فرهنگی حراء، یکی از نمادهای گردشگری منحصربهفرد در جوار کوه حراء در مکه مکرمه بهشمار میرود و مقصد شمار زیادی از زائران در طول سال و در تمامی ساعات شبانهروز است؛ این منطقه در مجاورت جاده موازی با مسیر ملک فیصل، که مکه را به طائف متصل میکند و یکی از شریانهای اصلی ورود و خروج به شهر بهحساب میآید، واقع شده است. مساحت آن حدود ۶۷ هزار متر مربع و مورد توجه گردشگرانی از ملیتها و اقشار مختلف است.
بنا بر روایت ایکنا،در موزه قرآن کریم منطقه فرهنگی حراء، مجموعهای از نسخههای خطی نادر، مصاحف تاریخی و نمایشهای بصری تعاملی وجود دارد که به بازدیدکنندگان امکان میدهد تا با سیر تدوین قرآن کریم و جلوههای اهتمام به آن در طول قرون مختلف آشنا شوند؛ هدف از برپایی این موزه، برجستهسازی ارزش قرآن کریم بهعنوان نخستین سرچشمه هدایت برای مسلمانان و غنیسازی تجربه بازدیدکنندگان از طریق شیوههای ارائه مدرن است؛ شیوههایی که عمق اهتمام به کتاب خدا و تاریخ آن را منعکس میسازند.
نمایشگاه وحی این منطقه، با غار حراء پیوندی ویژه دارد؛ مکانی که نخستین بار وحی بر پیامبر(ص) در آن نازل شد؛ در این نمایشگاه، داستان نزول وحی بر پیامبر اکرم(ص) بهتصویر کشیده میشود و عظمت لحظات آغازین وحی را برای بازدیدکنندگان زنده میکند.
منطقه فرهنگی حراء همچنین مجموعهای از مراکز تفریحی، فرهنگی و تجاری از جمله کافهها و رستورانهایی با طراحی سنتی و مدرن را در خود جای داده است.
نظر شما