سقوط یک دستگاه خودرو در این محور شمالی؛ پراید مچاله شد/ عکس

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: یک دستگاه خودروی سواری رونیز در محدوده روستای خوارخون در محور ساری-کیاسر به دره سقوط کرد.

به گزارش خبرآنلاین،غلامعلی فخاری شنبه ۱۴ تیرماه در تشریح این خبر اظهار کرد: در جریان حادثه سقوط یک دستگاه خودرو سواری، یک تیم پنج نفره از پایگاه امداد و نجات کیاسر به همراه یک دستگاه آمبولانس، ست نجات و تجهیزات تخصصی به محل اعزام شد.

سقوط یک دستگاه خودرو در این محور شمالی؛ پراید مچاله شد/ عکس

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: در این حادثه پنج نفر به دلیل سقوط از خودرو مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات اولیه پیش‌بیمارستانی، توسط تیم امدادی هلال احمر و عوامل اورژانس به بیمارستان امام خمینی (ره) ساری منتقل شدند.

63514878.jpg

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است. هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2086164

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین