صبح امروز مراسمی برای تجلیل از خادمان ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی برگزار شد که رییس جمهور هم در آن شرکت کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ محمود احمدی نژاد در این مراسم گفت: "در همین گذشته نزدیک یعنی 40 تا 50 سال پیش که سفرها بسیار محدود بود، بسیاری از مردم کشور با یکدیگر آشنایی نداشتند و حتی با هم دشمن بودند. سفر تمام ظرفیت‌های کشور را فعال می‌کند به طوری که در چند سال اخیر، در جاهایی که مهاجرفرست بودند، با تلاش و پیگیری آقای مشایی و همچنین بقایی و سایر مسوولان، سفر سبب تغییراتی در زندگی مردم شد."

رئیس‌جمهور خطاب به حاضران گفت: کاری که شما در نوروز می‌کنید، الهی است و نمی‌توان ارزش آن را بیان کرد. زیباترین نوروز را شما چشیده‌اید. قدر توفیق الهی را بدانید، اما بعضی‌ها با این حرف‌ها مخالفند و می‌گویند بنزین مصرف می‌شود، ادارات تعطیل می‌شود و... در حالی که این‌ها پس‌مانده اندیشه سرمایه‌داری را برای ما بلغور می‌کند و در این اندیشه، همه کارگران برای عده‌ای سرمایه‌دار بی‌فرهنگ کار می‌کنند. در حالی که تولید برای خدمت به انسان و انسانیت است. آن‌ها متوجه نیستند، خیال می‌کنند مسافرت جزو کار نیست در حالی که یکی از زیباترین کارهای فرهنگی در ایران عزیز، مسافرت است.

احمدی‌نژاد به کاهش ساعت کار در ماه رمضان اشاره کرده و گفت: وقتی گفته می‌شود در ماه رمضان یک ساعت دیرتر سرکار روند، افکار معیوبی به طور دیگر برخورد می‌کنند. در حالی که باید توجه داشت انسان‌های کمال‌یافته پشتوانه عزت و آرامش کشور هستند. در زمان عید فطر می‌گوییم یک روز اضافه شود، صدای برخی بلند می‌شود، حال این‌که خودشان 15 روز 15 روز و یک ماه یک ماه سفر می‌کنند."

او گفت: "هوشمندانه‌ترین تصمیمات تاریخی را ملت ایران گرفته است. بعضی‌ها وقتی اسم ایران را می‌آورید، انگار یک چیزیشان می‌شود. بعضی‌ها فکر می‌کنند نوروز طاغوتی است در حالی که طاغوتیان به نوروز ضربه زده‌اند. نوروز را خدا داده و همه نوروز زیبایی، پاکی و اجرای دستورات پیامبر از جمله صله رحم، اهدای هدیه و... است."

فارس همچنین گزارش داده است که در شروع این مراسم گروه هم خوانی زنان پیش چشم رییس جمهور برنامه اجرا کردند.

 

153 میلیون سفر در نوروز

منوچهر جهانیان، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی در این مراسم گفت: "در کمتر از 18 روز بر اساس آمار رسمی، 153 میلیون سفر و بیش از 250 میلیون اقامت نوروزی در سطح کشور صورت گرفت که حاکی از 25درصد رشد است."

به گفته او 3 هزار و 300 میلیارد تومان گردش مالی در کمتر از 18 روز صورت گرفت و 10 میلیون شغل موقت در این ایام ایجاد شد: "10.6 درصد از مسافران نوروزی امسال برای اولین‌بار به سفر می‌رفتند 7/36 درصد هر سال به سفر می‌رفتند؛ بیش از 39 درصد برخی از سال‌ها به سفر می‌رفتند؛‌ بیش از 38 درصد برای چندمین‌بار به یک مقصد می‌رفتند؛ بیش از 33 درصد برای اولین‌بار به یک مقصد جدید می‌رفتند؛ بیش از 17 درصد بیش از یک‌ بار سفر خارجی داشتند؛ بیش از 20 درصد یک‌ بار سفر خارجی داشتند؛ بیش از 69 درصد تاکنون سفر خارجی نداشته‌اند؛ بیش از 6 درصد با تورهای برنامه‌ریزی‌شده گروهی به سفر رفتند؛ بیش از 23 درصد بدون هماهنگی و برنامه‌ریزی و رزرو به سفر رفتند و بیش از 69 درصد نیز بدون تور و شخصی به سفر رفتند."

 

آمادگی برای پذیرفتن 7.5 میلیون گردشگر خارجی

در این مراسم همچنین سید حسن موسوی، رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی و گردشگری از آمادگی زیرساخت‌های کشور برای جذب 7 و نیم میلیون گردشگر خارجی و رشد 150 درصدی در این حوزه خبر داد.

او گفت: "ما با توجه به رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری و این که امسال را سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نام‌گذاری کردند خود را برای ورود 7 و نیم میلیون گردشگر در سال 91 آماده می‌کنیم و امیدواریم با افزایش کیفیت در خدمات گردشگری این رقم در سال 92 به 14 میلیون برسد."

4747

کد خبر 208645

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 29
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ترنادو IR ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    اینکه ملت بروند مسافرت ودر چادر بخوابندوازسرما بلرزندواب باران بیفتد زیر پایشان وتوی دستشویی پارکها لباس هایشان را بشویند به نظر شما افتخار است؟اعتبار است؟بالا رفتن رفاه است یا مسافرت با اعمال شاقه؟
  • علي IR ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    باسلام در اداره بنده كه 85 نفر پرسنل دارد 10 نفر هم مسافرت نرفتند با اين وضعيت گراني و تورم معلوم نيست اين آما ر رو از كجاشون در مي اورند
    • بدون نام IR ۲۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
      12 24
      اینکه شاید درست باشه اما مهمتر از ان رعایت ادب و احترام در گفتن و نوشتن است
  • روشنی IR ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    من از نظر سیاسی با احمدی نژاد مخالفم ولی ایده های فرهنگی خوبی داره گاهی حرفهای خوبی میزنه واقعا چرا باید نمایندگان مجلس 15 روز 15 روز و یک ماه یک ماه سفر کنند اما من کارمند به زور سالی یه بار اونم تو تعطیلات نوروز که همه قیمتا عرفا گرونتر میشه بتونم سفر کنم چرا نمایندگان طرح تعطیلی 5 شنبه ها رو مسکوت گذاشتند چرا تهران تعطیل و شهرستان باید تا 6 روز کار کرد به خدا به جان بچم من امروز ((پنجشنبه))حتی یه مراجعه کننده هم نداشتم کلی سوخت مصرف ماشینم کردم کلی هم اداره مون انرژی مصرف میکنه برای هیچی آخر همه مجادلات این مردمن که ضرر میکنن
    • بدون نام US ۲۰:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
      26 2
      حرف خوب زدن که کاری نداره، ماشاالله همه در این زمینه متخصصند
    • بدون نام IR ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
      8 0
      اینکه بعضی ها نوروز رو طاغوتی میدونن رو خیلی خوب اومد انصافا! واقعا هم همینطوره بعضی ها فقط میخوان مردم عزادار باشن
  • مجتبی طرفدار حقوق بشر IR ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    هیچ کسی دیگران را مجبور به سفر نکرده تا مجبور به انجام عمل شاقه شوند بعضیها قیاس به نفس می کنند واعمال شاقه خود را عمومیت می دهند وبه بقیه توهین می کنند آقایی که اعمال شاقه انجام داده اید کی شما را مجبور کرده است ازدستش به دادگاه شکایت کنید چون اعمال شاقه مجازات دارد
    • بدون نام US ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
      18 1
      شما مگه طرفدار حقوق بشر نیستی؟ یکی از حقوق اساسی بشر، حق انتقاده.
    • محمد علی IR ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
      14 0
      ایشان پول نداشته مثل بقیه مردم که اجبارا" مسافرت با اعمال شاقه میرن . به جای هتل 5 ستاره از هتل پرستاره استفاده میکند .بنازم به همت واراده همچین مردمی که با این تورم بازم میل به سفر دارند. سفربرای کسب تجربه است وآشنائی با فرهنگ های دیگر وملیت های مختلف .امیدوارم که هزینه های زندگی کفاف مخارج سفرهای سیاحتی و تجارتی را بده وایرانیان بتوانند به تمام دنیا مسافرت کنند.
    • ترنادو IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
      0 0
      سلام اولا من اقا نیستم دوما با وجود اینکه وضع مالی انچنانی ندارم اما به سفر با اعمال شاقه هم نمیروم امسال عید در کیش وشیراز شاهد بودم که چطور مردم از باران ناگهانی غافلگیر شده بودند والبته کسی مردم را مجبور نمیکند ولی با اینوضع گرانی جواب زن وبچه اشان را چطوری بدهنداگر خوابیدن در چادر واز سرما لرزیدن وشستن لباس در دستشویی پارک واویزان کردن در حاشیه خیابان وغذا پختن با کمترین امکانات اعمال شاقه نیست پس چیست
  • Arvin US ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    24 0
    چه باحال از همدیگه تشکر میکنن!!! :-D
  • بدون نام IR ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    2 33
    احمدی نژاد غیر از خوب یا بد بودن خیلی مردی
  • ali RU ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    113 5
    با این آمار:یعنی هر ایرانی دوبار به سفر رفته است!!!! بله ده میلیون شغل موقت در نوروز ایجاد شده از جمله بلال فروشی،خیمه فروشی،سبزه فروشی،ماهی فروشی،چاغاله بادام فروشی و.... اما فرمایش رئیس میراث فرهنگی در خصوص هفت و نیم میلیون نفر گردشگر دیگه از اون حرفاست.بابا یک توک پا به دبی،آنتالیا،ارمنستان،یونان و ..... سفر کنید، آنگاه میفهمید که گردشگر چه امکانی میخواد و ما چه امکاناتی داریم.انشاءالله برادران افغان که در ایران مشغول به کارگری هستند جزء این گردشگران نیایند.
  • بدون نام US ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    131 6
    هر ماشینی که از عوارضی رد شده، رو به عنوان سفر حساب کردند. مثلا گفتند قم در عید بیست میلیون مسافر داشته!! :-))
    • بدون نام A1 ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
      19 0
      اصل خبر اینه: طی تعطیلات نوروز، حاصلضرب تعداد شهرها در تعداد ماشینهایی که از اونها رد شده، 135 میلیون شده و همین طور 250 میلیون ترمز در کشور گرفته شده است.
  • اژدر IR ۱۹:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    30 2
    از کوزه همان برون اید که دران هست از این دولت بیشتر از این انتظاری نیست
  • جانباز IR ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    21 1
    سلام واقعا بااين طبيعت زيبا وامكانات طبيعى چرا مردم ما به كشورهاى خارجه مسافرت ميكنند اقا اين را حل كن بعد شعار بده؟؟؟؟؟؟
    • بدون نام IR ۱۹:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
      0 0
      مردم که فقط بخاطر گل و سنبل مسافرت نمی‌رند!!
  • بدون نام IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    17 0
    کی ها کی با هم دشمن بودن؟ کی شما وساطت کردید دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۲۱:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    15 1
    بنظر شما یک اتوبان را 40کیلومتر ، 40کیلومتر افتتاح کنی ویا اینکه در محاسبات سفر کردن از تهران تا شیراز هر شهر که بگذری یک سفر حساب کنی چطور می شود .......
  • علی IR ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    15 1
    حتما ایستگاههای عوارضی زیاد شده را به حساب زیاد شدن مسافرت گذاشتن
  • بدون نام IR ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    30 1
    خدا پدرومادر مشایی وبقایی بیامورزد اگه اینها نبودند ما اصلا نمیدونستیم تعطیلات چیه؟ کجابریم؟ چکارکنیم؟ اینهمه حقوق و پول وکجا خرج کنیم؟یارانه دادندومارفتیم سفر مگه پول تموم میشد این استان ون استان این هتل واون هتل اخرسرهم پول اضافه اومدو اوردیم قبضامونو دادیم .
  • بدون نام IR ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    20 1
    پس دلیل آمارهای عجیب و محیرالعقول از سفرهای نوروزی این است!! آمارهایی مانند 20 میلیون در قم،2 میلیون در شیراز،6 میلیون در شمال! که گاهی تا چند برابر جمعیت ساکنان محلی منطقه است و با در نظر گرفتن ظرفیتهای افامتی و جاده ای، غیر فابل باور بودن آنها آشکار می شود.
  • بدون نام DE ۰۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    18 2
    بازم حرف مشایی وبقایی هدف فقط همینه!!!!!!کسی هم نوروز را طاغوتی نمیداند رسم و رسومات همه جای دنیا و در همه ی ادیان محترم شمرده میشود چون مردم آنرا میخواهند در 50 سال پیش هم وسیله سفر اینقدر مثل حالا زیاد و راحت نبود جمعیت هم اینقدر نبود خوبه به آمار ایشان یگ نگاهی بیاندازد
  • بابک KW ۰۲:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    18 1
    احمدی نژاد همچنان عاشق مشایی و بقایی و مکتب ایرانیه!
  • بدون نام JO ۰۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    31 4
    چرا اینقدر آمارهای دولت خدمت گذار رو زیر سوال می برید؟! مگه تا حالا شده که حتی یکی از این آمارها اشتباه بوده باشه؟!!!!!
  • مقیمی IR ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    1 0
    لابد منهم که هر هفته میروم سر خاک مادرم توی شهرستان مسافر حساب میشم!!
  • بدون نام DE ۰۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    1 0
    آفای احمدی نژاد این خودشون کیا هستند شما از همه چیز و همهکس انتقاد میکنید اما چرا برای یک بار اگر دستتان پراستبعنوان رئیس قوه مجریه اگر حطاکارند آنها را معرفی نمیکنید شما همیشه فقط اینطور سخن میگوئید : در زمان عید فطر می‌گوییم یک روز اضافه شود، صدای برخی بلند می‌شود، حال این‌که خودشان 15 روز 15 روز و یک ماه یک ماه سفر می‌کنند." کی معلوم میشه این خودشان کی هستند؟
  • مریم IR ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    0 0
    نوروزطاغوتی نیست باستانیست به خاطراینکه مردم مانند عصرباستان مسافرت می کنند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین