نظر رهبرانقلاب درباره تابلو عصر عاشورای استاد فرشچیان

رهبری درباره اثر عصر عاشورای استاد محمود فرشچیان گفته بودند: در عین‌حال که این همه روضه بلدیم، آقای فرشچیان دارد روضه‌یی می‌خواند که ماها را می‌گریاند. این چه هنر پُرفایده و پُرمغز و پُرمعنایی است که یک‌نفر هنرمند می‌تواند این حالت را به وجود بیاورد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رهبر انقلاب دهم شهریورماه ۱۳۷۲ درباره تابلوی عصر عاشورای استاد محمود فرشچیان گفته بودند:

من هر وقت تابلوی آقای فرشچیان را که خود ایشان چند سال قبل به من داده نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام؛ با این‌که من سینه‌ام پُر است از روضه‌های صبح عاشورا و عصر عاشورا. چه کسی بیشتر از ماها می‌داند که در این‌باره چه نوشته‌اند و چه خوانده‌اند و چه گفته‌اند؟

می‌گویند آدمهایی که اهل این چیزها هستند، خودشان گریه نمی‌کنند؛ ولی ما در عین‌حال که این همه روضه بلدیم، آقای فرشچیان دارد روضه‌یی می‌خواند که ماها را می‌گریاند. این چه هنر پُرفایده و پُرمغز و پُرمعنایی است که یک‌نفر هنرمند می‌تواند این حالت را به وجود بیاورد؟

نظر رهبرانقلاب درباره تابلو عصر عاشورای استاد فرشچیان

۳۱۲۲۱۱

کد خبر 2086507

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین