آذری جهرمی: فحاشی، سلاح سلطنت‌طلبها و صهیونیستها در فضای مجازی است/ کسی که فحاشی می‌کند «کم آورده»

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری دولت دوازدهم، نوشت: در این شرایط، برخی متقابلا فحاشی می‌کنند، این همان تله و زمینی است که برای شما طراحی کرده‌اند و نباید وارد آن شد، لذا عدم واکنش احساسی، اصل اول و مهم در این جنگ روانی است، کسی که فحاشی می‌کند «کم آورده».

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری دولت دوازدهم، در کانال تلگرامی خود نوشت:

فحاشی، سلاح سلطنت‌طلبها و صهیونیستها در فضای مجازی است. جایی که جنگ، جنگ ذهنهاست نه مشتها؛ 

اونها به چند دلیل فحاشی میکنن: اول شکستن هیبت و شخصیت طرف مقابل و حتی شکستن تقدس از باورهای دینی، دوم تحریک واکنش احساسی، سوم دو قطبی سازی جامعه، چهارم بستن راه گفتگو و در نهایت ناامیدسازی جامعه.

در جنگ اوکراین و روسیه هم شاهد این جنگ ذهنها بودیم، جایی که پوتین، پوتلر(پوتین+هیتلر) خونده شد و زلنسکی، دلقک بی مایه. البته این مشتی از خروارها نمونه بود.

در این شرایط، برخی متقابلا فحاشی می‌کنند، این همان تله و زمینی است که برای شما طراحی کرده‌اند و نباید وارد آن شد، لذا عدم واکنش احساسی، اصل اول و مهم در این جنگ روانی است، کسی که فحاشی می‌کند «کم آورده».

پاسخ دادن با محتوای قوی و محترمانه یا بی توجهی، عمدتا ابزارهای مناسبی برای مواجهه با این شرایط است.

مجددا تاکید می‌کنم این فحاشی‌ها صدای خشم نیست، صدای طراحی امنیتی برای عملیات روانی است، طرحشان را با آگاهی بی‌اثر کنیم!

۲۹۲۲۱

کد خبر 2086701

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین