پشتیبانی از مواکب رودبار با مشارکت مردمی و ظرفیت‌های محلی تقویت می‌شود

فرماندار رودبار با تاکید بر اینکه حمایت از موکب‌های شهرستان وظیفه‌ای همگانی است، گفت؛ از ظرفیت خیرین و بخش خصوصی در برگزاری باشکوه اربعین حسینی امسال بهره‌ می‌گیریم.

به گزارش  خبرنگارخبرآنلاین گیلان ، وحید پورحضرت، فرماندار و رئیس ستاد اربعین شهرستان رودبار، در جلسه ستاد اربعین شهرستان، ضمن تسلیت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، از تلاش‌های خادمان و مدیران مواکب حسینی شهرستان قدردانی کرد و گفت: ماه محرم، تجلی نور امام حسین(ع) است و اربعین، اوج شکوه این نورانیت است.   وی با اشاره به نقش موکب حضرت امیرالمؤمنین(ع) شهرستان رودبار در خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی افزود: هدف‌گذاری ستاد اربعین شهرستان روشن است و پشتیبانی از مواکب، به‌ویژه در اعزام کاروان‌ها و راهیان حرم مطهر امام حسین(ع)، اولویت اساسی ما در اربعین ۱۴۰۴ خواهد بود.  

پورحضرت تصریح کرد: ارائه خدمات مناسب به زائران در مسیر کربلای معلی نیازمند مشارکت گسترده مردم، خیرین و نهادهای اجرایی است. وی همچنین از بخشداران و شهرداران خواست تا مسئولانه در کنار مواکب، به‌ویژه موکب حضرت امیرالمؤمنین(ع)، ایفای نقش کنند.   فرماندار رودبار خاطرنشان کرد: از ظرفیت معادن بخش خصوصی شهرستان نیز با هماهنگی اداره صمت استفاده خواهد شد تا شهرستان رودبار در این حرکت عظیم اسلامی همچون گذشته سربلند ظاهر شود.

  وی با اشاره به حساسیت اربعین امسال به دلیل نگاه دشمنان و رسانه‌های غربی گفت: عشق به سیدالشهدا(ع) خاموش‌شدنی نیست و اربعین ۱۴۰۴ با شکوهی بیشتر و حضوری پرشورتر برگزار خواهد شد.   پورحضرت با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا تأکید کرد: در شرایط امروز، انسجام و هم‌افزایی بیش از گذشته لازم است و پیش‌بینی می‌شود که مردم ولایت‌مدار ایران حضوری پررنگ‌تر در کربلا داشته باشند.   در پایان، رئیس ستاد اربعین شهرستان رودبار افزود: هر چقدر حمایت مردم از مواکب بیشتر باشد، جلوه‌ مردمی این حماسه نیز زیباتر خواهد شد و دستگاه‌های اجرایی نیز در تأمین اقلام، لجستیک و نیروی انسانی در کنار مواکب خواهند بود. همچنین خیرین شهرستان رودبار همانند سال‌های گذشته، نقشی مؤثر و ماندگار در خدمت‌رسانی به زائران ایفا خواهند کرد.

46

کد خبر 2086761

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار