ادعای رژیم صهیونیستی درباره «عملیات زمینی محدود» در جنوب لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که «یک عملیات ویژه و محدود زمینی» را در جنوب لبنان علیه مواضع حزب الله انجام داده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که صبح امروز یک عملیات ویژه و محدود زمینی را در جنوب لبنان علیه مواضع حزب الله انجام داده است.

به گزارش مهر، ارتش اشغالگر ادعا کرد که در این «عملیات ویژه و متمرکز»، زیرساخت های نظامی حزب الله از جمله انبارهای سلاح و تونل ها را در مناطق «لبونه» و «جبل بلاط» در جنوب لبنان هدف قرار داده است.

ارتش رژیم صهیونیستی که از مقابله با گروه‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه عاجز مانده و برای برقراری آتش‌بس دست به دامن آمریکا شده است، همچنین مدعی شد که «به مقابله با هر گونه تهدید علیه اسرائیل ادامه می‌دهد و از بازیابی توان حزب الله در لبنان جلوگیری خواهد کرد».

۳۱۰۳۱۰

کد خبر 2087740

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین