به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت شفیعی، یکی از خادمان موکب مردمی سفینة النجاة کرمان گفت: این موکب از سال ۹۷ هرساله در دهه دوم محرم الحرام بمدت ۱۰ شب مجلس روضه برگزار می کند.
به گفته وی مرحوم حاج حسین اسماعیل بیگی و جمعی از جوانان این شهر بصورت خودجوش و کاملا مردمی این موکب را بنا نهادند.
شفیعی ادامه داد: این مجلس با موضوعاتی بر محور خانواده و اجتماعی و مسائل تربیتی کودک و نوجوان باحضور سخنرانان و خطبای کشوری برگزار می شود.
او در ادامه به پویش نذر صلوات برای سلامتی رهبر انقلاب در اینموکب خبر داد و افزود: امسال در هفتمین سال برپایی این موکب، بمناسبت تقارن با ولادت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای پویش نذر یک میلیون صلوات جهت سلامتی و طول عمر معظم له برگزار شد که در همان ساعات اولیه بیش از یک میلیون صلوات به سامانه پیامکی موکب ارسال شد.
خادم موکب مردمی سفینة النجاة کرمان افزود: الحمدلله این نذر محقق گردید و همچنان تا شب پایانی این مراسمات ادامه خواهد داشت.
شفیعی با اشاره به برگزاری این مراسم در انتهای خیابان امام جمعه کرمان، خاطرنشان کرد: امیدواریم که همچون سالهای گذشته در این موکب به نحو شایسته و در خور شأن اهل بیت عصمت و طهارت در عرصه های گوناگون خدمتگزار مردم عزیز و شریف باشیم.
نظر شما