۰ نفر
۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۵
دمشق از آتش‌بس در السویداء خبر داد

یک منبع در وزارت کشور سوریه از دستیابی به توافق آتش بس در السویداء خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) از یک منبع در وزارت کشور سوریه نقل کرد: توافق آتش‌بس در السویداء در میان تمامی طرف‌ها حاصل شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این توافق شامل توقف هرگونه حمله علیه نیروهای امنیتی و ایست‌های آنها است. کمیته نظارتی متشکل از دولت سوریه و شیوخ برای نظارت بر اجرای توافق تشکیل شده است.

این منبع در وزارت کشور سوریه افزود: ایست‌های متعلق به نیروهای امنیتی و پلیس دمشق و همچنین کادر پلیس از میان مردمان استان السویداء مستقر می‌شود.

وی افزود: در مورد مکانیزمی برای ساماندهی به سلاح‌های سنگین با همکاری وزارت کشور و دفاع جهت پایان دادن به پدیده سلاح‌های خارج از کنترل دولت، توافق شد.

سانا گزارش داد که بر ادغام کامل السویداء تحت لوای دولت سوریه و بر حاکمیت کامل دولت بر تمامی اراضی این استان تاکید شد.

310310

کد خبر 2090708

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین