دستگیری کلاهبردار ۴۰۰ میلیاردی در همدان

فرمانده انتظامی استان همدان از دستگیری فردی که با جلب اعتماد بازاریان اقدام به کلاهبرداری ۴۰۰ میلیارد ریالی از این افراد کرده بود، خبر داد.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، سردار حسین نجفی، با اعلام این خبر افزود: درپی مراجعه ۳۵ نفر شاکی  به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری از آنها به بهانه خرید برنج ،حبوبات و دیگر محصولات  به صورت چکی در بازار شهر همدان ، بلافاصله بررسی موضوع، در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

رئیس پلیس استان با اشاره به متواری بودن و تحت تعقیب قرار داشتن این کلاهبردار حرفه ای، خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی همدان با تلاش شبانه روزی و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی مناسب، سرانجام موفق به شناسایی محل اختفای این فرد شدند.

وی اضافه کرد: کارآگاهان پلیس استان ، پس از اخذ نیابت قضائی، با انجام یک عملیات هدفمند موفق شدند این کلاهبردار را در یکی از استان های شمالی کشور دستگیر و به پلیس آگاهی استان منتقل کنند.

فرمانده انتظامی استان اظهار داشت: در تحقیقات تخصصی و فنی کارآگاهان مشخص شد که متهم ۴۰۰ میلیارد ریال  از بازاریان مذکور کلاهبرداری کرده  و به آن نیز اعتراف کرده است.

سردار نجفی افزود: در همین راستا با توجه به احتمال افزایش تعداد شکات،  پرونده  در دست اقدام می باشد  و اگر از  شهروندی در این خصوص کلاهبرداری شده می تواند به اداره جعل وکلاهبرداری پلیس آگاهی استان برای ثبث شکایت خود مراجعه کند.

کد خبر 2092928

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار