افزایش نرخ بیمه و حذف معافیت سهم کارفرمایی، فشار مضاعف به خبرنگاران است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با تأکید بر ضرورت بازنگری قانون حذف معافیت سهم بیمه کارفرمایان رسانه‌ها، خواستار حمایت مؤثر و ساماندهی فعالیت‌های رسانه‌ای، به‌ویژه در استان‌های کمتربرخوردار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، اعظم روانشاد در نشست تخصصی معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش سراسری مدیران کل استانی این وزارتخانه که به عنوان دبیر این نشست انتخاب شده بود، به بیان مهمترین مشکلات، نیازها و ارائه پیشنهادهایی در حوزه رسانه در کشور پرداخت و گفت: شناسایی دقیق چالش‌ها و ارائه پیشنهادهای عملیاتی در عرصه رسانه، مقدمه شکل‌گیری سیاست‌گذاری‌های کارآمد و توسعه‌ای در این بخش است. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: با توجه به تحولات گسترده در حوزه رسانه، لازم است نگاه جامعی مبتنی بر اقتضائات فرهنگی، اجتماعی و فناوری به مسائل این حوزه وجود داشته باشد
روانشاد با اشاره به چالش‌های پیش‌روی فعالان رسانه‌ای به موضوع افزایش نرخ بیمه و حذف معافیت سهم کارفرمایی اشاره کرد و افزود: این تصمیم فشار مضاعفی را به فعالان رسانه‌ای وارد کرده و لازم است این مصوبه مورد بازنگری قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش‌های تخصصی برای خبرنگاران گفت: کمبود آموزش‌های تخصصی و فقدان نظام پذیرش مبتنی بر سواد رسانه‌ای از جمله مشکلات اساسی این حوزه است.
روانشاد با اشاره به اینکه متاسفانه حمایت‌ها و تسهیلات رفاهی مناسبی برای خبرنگاران و اصحاب رسانه به‌ویژه در استان‌های کم‌برخوردار پیش‌بینی نشده است، افزود: نبود چاپخانه‌های کافی و مناسب در استان‌های کم‌برخوردار، هزینه بالای چاپ، پایین بودن سهمیه کاغذ، تخصیص اندک یارانه و همچنین افزایش هزینه اجاره دفاتر رسانه‌ها، بخش دیگری از مشکلات جدی این حوزه هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به ضرورت ساماندهی و ارتقای جایگاه رسانه‌ها، به برخی از پیشنهادات حوزه رسانه اشاره کرد و گفت: در راستای حمایت هدفمند از فعالان رسانه‌ای و ایجاد شفافیت، آیین‌نامه نحوه برخورد با فعالان مجازی فاقد مجوز تهیه و تنظیم شود تا فعالیت‌ها در این عرصه ضابطه‌مندتر شود. 
وی با تأکید بر نقش نظارتی مطبوعات استان، افزود: در فرایند اعلام وصول نشریات، واحد مطبوعات استان‌ها نیز نظارت داشته باشند تا امور به صورت دقیق‌تر پیگیری شوند. همچنین جهت حمایت از رسانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی صرفاً از طریق ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به سفارش آگهی اقدام کنند و در صورت استنکاف هر دستگاه، ترک فعل مدیر ذیربط به مراجع قضایی اعلام شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به بند «ه» تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ گفت: بر اساس این قانون، دستگاه‌ها و شرکت‌های دولتی و مؤسسات انتفاعی وابسته‌ به دولت موظف شده‌اند یک درصد از بودجه خود را به حوزه فرهنگ اختصاص دهند؛ بنابراین، پیشنهاد می‌شود هر دستگاه‌ اداری، ماهانه مبلغ مشخصی را با عنوان هزینه‌ی رپورتاژ رسانه‌ای جهت حمایت از رسانه‌های استان‌ها در نظر بگیرد تا شاهد رونق و توسعه فضای اطلاع‌رسانی و تقویت شفافیت باشیم.
48
کد خبر 2093792

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار