در حماسه پنجم مرداد، وحدت و همبستگی مردم الگویی از دلاوری و ایثار را به نمایش گذاشت

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: در حماسه پنجم مرداد، وحدت و همبستگی مردم و حضور گسترده نیروهای مردمی و نظامی، الگویی از دلاوری و ایثار را به نمایش گذاشت.

محمد رشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبر آنلاین  در کرمانشاه با اشاره به اینکه پنجم مرداد یادآور روزهای ایستادگی و مقاومت مردم کرمانشاه در برابر دشمنان است اظهار کرد:این روز، نمادی ماندگار از غیرت، شهامت و پایبندی مردمان این سرزمین به آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران محسوب می‌شود.

وی افزود: در حماسه پنجم مرداد، وحدت و همبستگی مردم و حضور گسترده نیروهای مردمی و نظامی، الگویی از دلاوری و ایثار را به نمایش گذاشت. امروز گرامیداشت این روز، فرصتی برای تجدید پیمان با آرمان شهدا و یادآوری ارزش امنیت و آرامش برای استان کرمانشاه است.

 نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جایگاه ویژه کرمانشاه در تاریخ انقلاب و دفاع مقدس، تصریح کرد: مردم کرمانشاه در همه برهه‌های حساس، چه در دوران جنگ تحمیلی و چه در بزنگاه‌های امروز، پیشگام دفاع از کشور بوده‌اند. پنجم مرداد هم یکی از این نقاط عطف است که باید برای نسل جوان تبیین و یادآوری شود.

رشیدی با اشاره به برخـورداری‌های فرهنگی و اقتصادی استان، گفت: روز کرمانشاه فقط یادآور رشادت نیست؛ بلکه فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های بی‌نظیر این استان در حوزه‌های گردشگری، صنایع‌ دستی، کشاورزی و تجارت است. مسئولان باید با حمایت از جوانان و کارآفرینان، این فرصت‌ها را تقویت کنند تا کرمانشاه به جایگاه واقعی خود دست یابد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: آینده کرمانشاه با اتحاد مردم و اهتمام مسئولان روشن است و پنجم مرداد می‌تواند پیام‌آور امید، آبادانی و شکوفایی برای همه مردم استان باشد.

کد خبر 2094686

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار