۱ نفر
۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
داعش با قمه حمام‌ خون به راه انداخت

در تازه‌ترین دور از خشونت‌های خونبار در شمال شرقی جمهوری دموکراتیک کنگو، ده‌ها نفر از جمله کودکان در حمله‌ مرگبار یک گروه شورشی متحد داعش به کلیسایی مسیحی کشته شدند.

به گزارش خبرآنلاین، روز یکشنبه، در پی حمله‌ای که توسط گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک هم‌پیمان» به یک کلیسا در شمال شرقی جمهوری دموکراتیک کنگو صورت گرفت، بیش از 40 نفر جان خود را از دست دادند.

بنا بر گزارش فارس، این حمله، به گفته نیروهای حافظ صلح سازمان ملل و ارتش کنگو، به دوره‌ای چندماهه از آرامش در منطقه پایان داد.«ویویان فان دی بیره» معاون رئیس مأموریت صلح سازمان ملل اعلام کرد: «این حملات که غیرنظامیان بی‌دفاع، به‌ویژه در مکان‌های عبادی را هدف قرار می‌دهد، نه‌تنها مشمئزکننده است، بلکه با تمام معیارهای حقوق بشر و قوانین بین‌المللی بشردوستانه نیز در تضاد است.»

بنا بر گزاش ساکنان شهر بونیا در گفت‌وگوی تلفنی با خبرگزاری فرانسه خبر دادند که اعضای «نیروهای دموکراتیک هم‌پیمان» که در سال 2019 با داعش بیعت کرده‌اند به کلیسای کاتولیک در شهر کوماندا حمله کردند.این حمله به کشته شدن 43 نفر، از جمله 9 کودک انجامیده است. شهر کوماندا که در منطقه ایرومو واقع است، یک مرکز تجاری کلیدی است که سه استان چپو، شمال کیوو و مانیما در شرق کشور را به هم متصل می‌کند.

ارتش کنگو این کشتار را به‌شدت محکوم کرد و اعلام کرد که «حدود 40 غیرنظامی به‌صورت غافلگیرانه با قمه کشته شدند و شمار دیگری نیز به شدت زخمی شدند.» ارتش افزود که این گروه شورشی تصمیم داشته «برای ایجاد رعب و وحشت، از مردم صلح‌طلب و غیرمسلح انتقام بگیرد.» این حمله پس از چند ماه آرامش در استان ایتوری، که هم‌مرز با اوگانداست، رخ داد.

آخرین حمله از سوی این گروه شورشی در فوریه گذشته در منطقه مامباسا روی داد که در آن 23 نفر کشته شدند.گروه «نیروهای دموکراتیک هم‌پیمان» حتی با وجود حضور مشترک نیروهای ارتش کنگو و اوگاندا در منطقه طی سال‌های گذشته هزاران غیرنظامی را در شمال شرقی جمهوری دموکراتیک کنگو به قتل رسانده و دست به غارت گسترده زده است.از سال 2019، داعش مسئولیت چندین حمله این گروه را که با نام «ولایت آفریقای مرکزی» شناخته می‌شود، بر عهده گرفته است. همچنین از سال 2021، عملیات نظامی مشترکی میان ارتش‌های کنگو و اوگاندا برای مقابله با این گروه آغاز شده، اما حملات خونین همچنان ادامه دارد.

315 315

کد خبر 2095274

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین